Van’da 2. Amatör Küme maçlar başladı…

Türkiye Futbol Federasyonu düzenlediği üst liglerin bitmesinin ardından heyecan amatör maçlar ile kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Van İşgem Semt sahasında oynanan 2. Amatör Müsabakasında Altay Eğitim Spor ile Kale 65 Spor karşı

SPOR 27.05.2019 18:50:39 0
Van’da 2. Amatör Küme maçlar başladı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

       Van’da 2. Amatör küme maçları start aldı. Önceki gün hava sıcaklığının 25 dereceyi bulduğu ve oyuncuların çoğunun Ramazan Ayı nedeniyle oruçlu olduğu karşılaşmada, futbolcular ve hakemler oldukça zorlandı.


          İşgem sahasında oynanan ve bol gollü geçen karşılaşmada Altay Eğitim Spor ilk yarısını 3-0 önde kapattığı müsabakada rakibi Kale65 Spor'u 8-2 yenerek üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmayı Bölgesel Hakem Sercan Karaca yönetirken yardımcılıklarını ise Aday hakemler Serdar Ürek ve M.Ali Günaç yaptı.


        Karşılaşmanın ardından gazetemize açıklama yapan Altay Eğitim Spor Antrenörü Ferhat Yıldırımçakar “Oldukça sıcak havaya rağmen oyuncularım özveriyle oynayarak farkını gösterdi. Bugün burada aldığımız 8-2 skor önümüzdeki karşılaşmaları olumlu etkileyecektir. Oyuncularımı gayretlerinden ve istekli oyunlarından dolayı kutluyorum. İnşallah ikinci amatörde istediğimiz sonuçları alarak hedefimize ulaşırız " dedi.