Van TSO’dan, B.Vanspor’a 66 bin TL destek…

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Vanspor’a destek olmak amacıyla 66 bin TL tutarında, 110 adet kombine bilet aldı.

SPOR 18.12.2018 14:16:47 0
Van TSO’dan, B.Vanspor’a 66 bin TL destek…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner başkanlığında toplanan Van TSO Yönetim Kurulu Vanspor Kulübüne destek olmak amacıyla 110 adet kombine bilet almaya karar verdi.

    Kendi kişisel çabaları ile yapılacak destek ile her bir yönetim kurulu üyesi tanesi 600 liradan 10 adet kombine alırken, toplamda 11 yönetim kurulu üyesi 110 kombine bilet almış oldu. 66 bin lira tutarındaki kombine bilet ücretleri Vanspor Kulübüne teslim edilecek.

   Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner, Vanspor’un kent için önemli bir spor kulübü olduğunu belirterek “Van TSO Yönetim Kurulu olarak kendi imkanlarımızla bu desteği sağlıyoruz. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Bu kent için yapılacak her çalışmada elimizi imkanlarımız ölçüsünde taşın altına koyuyoruz. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ortak bir amaç için ortak hareket ettiğimiz için. Umarım Vanspor’a gereken destek sağlanır, gerekli ilgi gösterilir. Sonuçta Van adıyla biliniyor. Hepimizin ortak amacı Van ve Van’a katkı sunmak”

    Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Yalçın’da Van TSO yönetim kurulu toplantısında hazır bulunarak verilen destek için teşekkür etti.