Van takımı, yarı finale yükseldi

Van’da okul sporları kapsamında düzenlenen Okullar Arası Hentbol Turnuvasında çıktığı karşılaşmaları kazanarak il birincisi olan Özel Van Fen Teknoloji Lisesi Hentbol Takımı, Erzurum ilinde düzenlenen bölge yarışmalarında çıktı?

SPOR 9.03.2020 17:06:36 0
Van takımı, yarı finale yükseldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Özel Van Fen Teknoloji Lisesi Hentbol Takımı, Nisan ayı içerisinde Erzincan’da yapılacak Yarı Final Genç Erkek Hentbol Müsabalakarında Van’ı temsil etmeye hak kazandı. 

"BU BAŞARI BİZLERİ MUTLU ETTİ"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özel Van Fen Teknoloji Lisesi Müdürü Ömer Saklı, alınan başarıdan dolayı çok memnun olduklarını söyledi.
Yeni bir okul olmasına rağmen elde edilen başarının sevindirici ve önemli olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü Saklı; "2019-2020 eğitim-öğretim yılında Van'da eğitime start veren okulumuz, Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımının alt yapısında yetişmiş öğrencileri burslu olarak bünyesinde toplamış ve öğrencileri akademik, kültürel ve sportif alanlarda yetiştirip bir çok alanda başarılara imza atmak arzusundadır. Bu bağlamda, Erzurum ilinde yapılan Hentbol Bölge Yarışmalarında çıktığı maçları kazanarak bir üst tura çıkan takımımızın teknik kadrosunu, Erek Beş Yıldız Hentbol Spor Kulübünü ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hedefi, okulumuza ve Van ilimize şampiyonluk getirmek olan takımımıza bundan sonraki karşılaşmalarda da  başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Özel Van Fen Teknoloji Lisesi Hentbol Takımı, daha önce Van'daki müsabakalarda başarı göstermiş ve bu başarıların ardından ilimizi Erzurum'da temsil etme hakkı elde etmişti.