Van Spor, zorlu sınavda

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan, ardından 4. hafta maçında Pazarspor'a deplasmanda 2 – 0 mağlup olduktan sonra teknik heyette değişikliğe giden Van Spor FK, Serhat Gülpınar yönetiminde çıktığı Sakaryaspor A.Ş. maçın

SPOR 20.10.2020 11:41:26 0
Van Spor, zorlu sınavda
Tarih: 01.01.0001 00:00

ZİRVEYİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Yarın oynanacak olan Karacabey Belediye Spor A.Ş.- Van Spor FK arasındaki maç, zirveyi yakından ilgilendiriyor. 5. hafta itibariyle liderlik koltuğundaki 15 puanlı Turgutluspor'un 7 puan gerisinde 8. sırada yer alan Van Spor FK, zirveden uzaklaşmamak için zor deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor. 10 puanla 3. sırada yer alan ev sahibi Karacabey Belediye Spor A.Ş. ise, zirve yarışından uzaklaşmamak ve kendi saha avantajını iyi değerlendirerek sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Karacabey Belediye Spor A.Ş., çıktığı 5 lig maçının 3'ünü kazanırken, sahadan birer kez de mağlubiyet ve beraberlikle ayrıldı. 5 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırmayı başaran Karacabey Belediye Spor A.Ş., buna karşılık kalesinde de 3 gol gördü. Artı 4 averaj ve 10 puana sahip Karacabey Belediye Spor A.Ş., ligde 3. sırada yer alıyor.
Van Spor FK ise ilk 5 haftalık periyotta sahadan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de beraberlikle ayrıldı. Van Spor FK, 5 maçta rakip filelere 3 gol kaydederken, buna karşın kalesinde de 3 gol gördü. Sıfır averaj ve 8 puana sahip olan Van Spor FK, grubunda 8. sırada bulunuyor.

Zirveyi yakından ilgilendiren maçtan galibiyetle ayrılan taraf önemli bir 3 puanın sahibi olacak. Her iki ekip de bunun bilincinde olarak sahaya çıkacak.

Van Spor, yeni teknik direktörü ile birlikte çıkış yakalamayı arzularken, ev sahibi ekip de zirveden kopmamak adına parolasını 3 puan üzerine kurguluyor. Maçın zorlu geçmesi bekleniyor.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Yarın saat 14.00'te Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı'nda oynanacak Karacabey Belediye Spor A.Ş. - Van Spor FK arasındaki karşılaşmayı yönetecek olan hakem dörtlüsü de belli oldu. Maçta Reşat Onur Coşkunses düdük çalacak. Müsabakanın yardımcı hakemliklerini ise Serkan Gülçer ve İbrahim Ethem Potuk yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Erdem Temel.

GRUBUN DİĞER MAÇLARI

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün 3 maç oynanacak. Kırşehir Belediye Spor kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu'nu konuk edecek. Bayburt Özel İdare Spor ile Etimesgut Belediyespor ve Elazığspor ile GMG Kastamonuspor da bugün karşı karşıya gelecek olan ekipler.

Yarın Karacabey Belediye Spor A.Ş – Van Spor maçının yanı sıra şu karşılaşmalar oynanacak; Pendikspor Karatay Termal 1922 Konyaspor, Sivas Belediye Spor – Kardemir Karabükspor, Bodrumspor A.Ş. - Kırklarelispor, Serik Belediyespor – Turgutluspor, Mamak FK – Eyüpspor, Sakaryaspor A.Ş. - Pazarspor.

Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi