Van Spor, yerini korumak istiyor

Ligin 31. hafta maçında kendi sahasında konuk ettiği Bayburt Özel İdare Spor ile 1 – 1 kalarak play-off yolunda 2 puan kaybeden Van Spor FK, 7 Nisan Çarşamba günü Serik Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

SPOR 5.04.2021 09:01:18 0
Van Spor, yerini korumak istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Aldığı sponsorluğun ardından ismi değişen ve yeni adı Silahtaroğlu Van Spor FK olan siyah – kırmızılı ekip, kendi sahasındaki puan kaybını, deplasmanda karşılaşacağı Serik Belediyespor karşısında telafi etmenin yollarını arayacak.
57 puanla ligde ikinci sırada bulunan ancak 5. sıradaki takımla arasındaki puan farkı sadece 3 olan Silahtaroğlu Van Spor FK, hata yapmamak ve son haftalara girilirken yerini korumak istiyor.
Kendi tesislerinde bu maçın hazırlıklarını yapan Van Spor FK, deplasmandan 3 puanla ayrılarak, son haftalara avantajlı bir puanla girmenin hesaplarını yaparken, play-off hattındaki takımlar da soluğunu Van Spor'un ensesinde htiriyor.
Van Spor FK, 7 Nisan 2021 Çarşamba günü Serik İsmail Oğan Stadı'nda Serik Belediyespor ile karşılaşacakken, aynı gün oynanacak olan 2. Lig Kırmızı Gruptaki diğer maçlar ise şu şekilde;

Kardemir Karabükspor – Kırklarelispor
Turgutluspor – Tarsus İdman Yurdu
Pendikspor – Karacabey Belediye Spor A.Ş.
Tetiş Yapı Elazığspor – Sakaryaspor A.Ş.
Etimesgut Belediyespor – Pazarspor
Sivas Belediye Spor – Kırşehir Belediye Spor
GMG Kastamonuspor – Karatay Termal 1922 Konyaspor
Mamak FK – Bodrumspor A.Ş.

Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi