Van Spor'un kupadaki rakibi belli oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Van Spor FK'nin Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu.

SPOR 3.10.2019 15:09:11 0
Van Spor'un kupadaki rakibi belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kupada 3. turda güçlü rakibi Balıkesirspor'u deplasmanda mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başaran Van Spor Futbol Kulübü, 4. turda 2. Lig Beyaz Grup temsilcilerinden Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.

Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Yılmaz Büyükaydın, İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp yetkilileri, medya mensupları ve davetliler katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda, Süper Lig'den kupaya bu turda dahil olacak olan Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor A.Ş., Çaykur Rizespor A.Ş., Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe A.Ş., İstikbal Mobilya Kayserispor, İttifak Holding Konyaspor ve MKE Ankaragücü takımları ile 3. Eleme Turu sonucu tur atlayan 46 takım olmak üzere toplam 54 takım mücadele edecek.

Lig'de iyi bir ivme yakalayan ve lider durumda bulunan Van Spor FK, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Eleme Turu'nda 1. Lig temsilcilerinden Balıkesirspor'u kupanın dışına itmeyi başarmıştı.

4. Eleme Turu için iyi bir kura çeken Van Spor FK, Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş.'yi kendi sahasında konuk edecek.

Maçlar 29-30-31 Ekim 2019 tarihlerinde tek maç elemine usulüne göre oynanacak. Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi