Van Spor, taraftarlarıyla buluşuyor

Son olarak 19 Aralık 2021 tarihinde kendi sahasında konuk ettiği ve 3 – 1 kazandığı İnegölspor maçında iç sahada taraftarının önüne çıkan Van Spor FK, 42 gün sonra yeniden kendi sahasında taraftarlarının önüne çıkacak. TFF 2. Li

SPOR 29.01.2022 11:29:52 0
Van Spor, taraftarlarıyla buluşuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Silahtaroğlu Van Spor'un iç sahada taraftarıyla buluşma hasreti, yarın oynanacak olan maçla sona erecek.
19 Aralık 2021 tarihinde, ligin 18. hafta maçında kendi sahasında İnegölspor maçına çıkan Silahtaroğlu Van Spor FK, 26 Aralık 2021 tarihinde ilk devrenin son maçında deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya gelmişti. Ardından ligde devre arasına girilmişti.
Van Spor FK, ikinci devrenin ilk maçında ise deplasmanda Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ile karşılaştı.
21. hafta mücadelesinde kendi sahasında Afjet Afyonspor'u konuk etmeye ve taraftarlarıyla buluşmaya hazırlanan Silahtaroğlu Van Spor FK'de bu beklenti, elverişsiz hava koşullarından dolayı maçın ertelenmesi ile gerçekleşmedi.
22. hafta maçında deplasmanda Diyarbekir Spor A.Ş. oynayacağı maçın da, yine elverişsiz hava koşulları ve buna bağlı olarak ulaşımda yaşanan aksaklıklardan dolayı ertelenmesinin ardından, iki hafta üst üste maçı ertelenen Van Spor FK, yarın kendi sahasında taraftarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
42 gün aranın ardından kendi sahasında maça çıkacak olan Silahtaroğlu Van Spor FK'de yeni teknik kadro ve yeni transfer edilen futbolcular da ilk kez taraftarın önüne çıkmış olacak.
Silahtaroğlu Van Spor FK'de teknik direktörlük görevine getirilen Erhan Altın, yarın yeni takımıyla, Ergene Velimeşe Spor karşısında galibiyet arayacak.
Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ve bugün yapılacak olan son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak olan Silahtaroğlu Van Spor FK'de tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.

MAÇIN HAKEMLERİ
Yarın saat 13.00'te Van Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Silahtaroğlu Van Spor FK – Ergene Velimeşe Spor maçını yönecek olan hakemler belli oldu.
Ömer Faruk Gültekin'in düdük çalacağı maçta, Barış Çiçeksoyu ve Mustafa Yüksel, bayrak kaldıracak. Müsabakının 4. hakemi ise Gürkan Tanoğlu olacak.

23. HATFA MAÇLARI
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 23. hafta maçları şu takımlar arasında oynanacak;
An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor – Kahramanmaraşspor A.Ş.
Çorum FK – Turgutluspor
1461 Trabzon FK – Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.
Somaspor – Diyarbekir Spor A.Ş.
Ankaraspor – Afjet Afyonspor
Bodrumspor A.Ş. - Sakaryaspor A.Ş.
Sarıyer – Serik Belediyespor
Sivas Belediye Spor – Etimesgut Belediyespor
İnegölspor – Niğde Anadolu FK
Silahtaroğlu Van Spor FK – Ergene Velimeşe Spor.
Prestij Haber Merkezi