Van Spor, Sivas Belediye Spor'u ağırlayacak

Bu sezon Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, ligin 3. hafta maçında kendi sahasında Sivas Belediye Spor'u konuk edecek. Ligin ilk iki haftasını 2 beraberlikle geride bırakan Van Spor FK'de hedef sahadan gal

SPOR 1.10.2020 17:37:10 0
Van Spor, Sivas Belediye Spor'u ağırlayacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligin ilk haftasında Tarsus İdman Yurdu deplasmanından 1 puanla dönen Van Spor FK, ligin ikinci maçında kendi sahasında Kırklarelispor'u ağırladı. Bu maçta vasatı aşamayan Van Spor FK, rakibi ile 0 – 0 berabere kalarak puanını 2'ye yükseltti.
Sezon hazırlıklarına geç başladığı için fizik-kondisyon anlamında sıkıntı yaşadığı görülen Van Spor FK, haftasonu kendi sahasında konuk edeceği Sivas Belediye Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Takıma yeni takviyeler yapan, bu yönde arayışlarını da sürdüren Van Spor FK'de hedef, Sivas Belediye Spor'u eli boş göndermek ve sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırmak.
Van Spor, kendi tesislerinde maç hazırlıklarını sürdürürken, Sivas Belediye Spor da kendi tesislerinde çalışmalarına devam ediyor. Her iki ekip de, sahadan istediğini alarak ayrılmanın planlarını yapıyor.

HAKEMLER AÇIKLANDI

4 Ekim 2020 Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 14.30'da başlayacak olan Van Spor FK – Sivas Belediye Spor maçını yönetecek olan hakemler de belli oldu. Maçta Sait Tuzcu, düdük çalacak. Fatih Pazı ve Nurettin Taşkesen'in bayrak sallayacağı mücadelenin 4. hakemi ise Abdulbaki Ayyıldız.

HAFTANIN MAÇLARI

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'da haftanın diğer maçları ise şu şekilde; 1922 Konyaspor – Bodrumspor A.Ş., Tarsus İdman Yurdu – Sakaryaspor A.Ş., Serik Belediyespor – Bayburt Özel İdare Spor, Kardemir Karabükspor – Elazığspor, Etimesgut Belediyespor – Mamak FK, GMG Kastamonuspor – Kırşehir Belediye Spor, Turgutluspor – Pendikspor, Kırklarelispor – Pazarspor ve Eyüpspor – Karacabey Belediye Spor A.Ş. 

/ Haber: Umut TARHAN

Prestij Haber Merkezi