Van Spor, Pendikspor deplasmanında

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün önemli karşılaşmalar oynanacak. Temsilcimiz Van Spor FK, deplasmanda Pendikspor karşısında puan veya puanlar arayacak.

SPOR 14.11.2020 10:31:29 0
Van Spor, Pendikspor deplasmanında
Tarih: 01.01.0001 00:00

9. hafta maçında kendi sahasında konuk ettiği Mamak FK'yi 3 – 0'lık skorla mağlup ederek moral bulan Van Spor FK, bugün deplasmanda karşılaşacağı Pendikspor maçı ile seri yakalamak ve üst sıralara tırmanmak istiyor.
Ligde bu sezon henüz istikrarı yakalayamayan ve zaman zaman iyi zaman zaman da beklenenden uzak bir performans sergileyen Van Spor FK, zirve yarışından uzaklaşmamak iççin deplasmanda puan veya puanlarla dönmeyi arzuluyor.
Bugün saat 13.00'te Pendik Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri açıklandı. Maçta orta hakem olarak Oğuzhan Aksu görev alacak. Müsabakanın yardımcı hakemleri de Adem Şahan ve Selççuk Kaplan olacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak görev yapacak isim ise Volkan Okur.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün zirveyi yakından ilgilendiren maçlar da oynanacak. Grup'taki tüm maçlar saat 13.00'te başlayacak.
Kırmızı Grup'ta bugün oynanacak olan maçlar şöyle;
Elazığspor – Kırklarelispor, Bayburt Özel İdare Spor – Tarsus İdman Yurdu, Bodrumspor A.Ş. - Karacabey Belediye Spor A.Ş., Kırşehir Belediye Spor – Sakaryaspor A.Ş., Serik Belediyespor – Eyüpspor, Mamak FK – Pazarspor, Sivas Belediye Spor – Etimesgut Belediyespor, Turgutluspor – GMG Kastamonuspor, Kardemir Karabükspor – Karatay Termal 1922 Konyaspor.