Van Spor, lidere konuk oluyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Van Spor FK, ligin 24. hafta müsabakasında, pazar günü deplasmanda lider Sakaryaspor A.Ş. ile karşılaşacak.

SPOR 4.02.2022 12:37:01 0
Van Spor, lidere konuk oluyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligin 23. hafta maçında kendi sahasında konuk ettiği Ergene Velimeşe Spor'u, iyi bir oyun neticesinde 3 – 1'lik skorla mağlup ederek moral bulan Silahtaroğlu Van Spor FK, Sakaryaspor ile zorlu bir maça çıkacak.
Uzun bir süre namağlup olarak yoluna devam eden ancak ligde çıktığı son iki maçı kaybeden Sakaryaspor A.Ş., buna karşın liderliğini sürdürüyor. Son iki mağlubiyetle moral bozukluğu yaşayan Sakaryaspor A.Ş., kendi sahasında konuk edeceği Silahtaroğlu Van Spor FK maçı ile yeniden çıkışa geçmeyi arzuluyor.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Ergene Velimeşe Spor'u mağlup eden Van Spor FK de, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Devre arasında kadrosundan bazı isimleri gönderen, buna karşın yeni transferler yapan ve teknik heyette de değişikliğe giden Van Spor FK, son olarak kadrosuna, 2. Lig ekibi Nazilli Belediye Spor'dan Mehmet Özdiraz'ı dahil etmişti.
Kendi tesislerinde Sakaryaspor A.Ş. maçı hazırlıklarını gerçekleştiren Silahtaroğlu Van Spor FK'nin ligde 2 maç eksiği bulunuyor.
Ligde şuana kadar 21 maç oynayan Van Spor FK, sahadan 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 6'da yenilgiyle ayrıldı. Rakip filelere 31 gol atan Van Spor FK, kalesinde de 29 gol gördü. Van Spor FK, 2 maç eksiğiyle ligde 35 puanla 9. sırada bulunuyor.
Sakaryaspor A.Ş. ise şuana kadar çıktığı 22 maçtan 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 2'de mağlubiyetle ayrıldı. 22 maçta 44 kez rakip fileleri havalandıran Sakaryaspor A.Ş. kalesinde gördüğü 13 golle, ligde en az gol yiyen takım durumunda. 1 maçı eksik olan Sakaryaspor A.Ş., 48 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.
Ligin ilk devresinde Van'da oynanan maçta Silahtaroğlu Van Spor FK ile Sakaryaspor A.Ş. 0 – 0 beraberde kalmıştı.

MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

6 Şubat Pazar günü, Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak olan ve saat 13.00'de başlayacak maçı yönetecek hakemler açıklandı. Maçta orta hakem olarak Burak Taşkınsoy, görev alacak. Yardımcı hakemliklerini Selim Şenöz ve Sinan Bilen'in yapacağı maçta 4. hakem olarak da Sezer Yalçın görev alacak.

HAFTANIN MAÇLARI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 24. hafta maçları şu şekilde;
Ergene Velimeşe Spor – Somaspor
Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. - İnegölspor
Etimesgut Belediyespor – Niğde Anadolu FK
Sivas Belediye Spor – An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor
Sakaryaspor A.Ş. - Silahtaroğlu Van Spor FK
Afjet Afyonspor – 1461 Trabzon FK
Serik Belediyespor – Çorum FK
Kahramanmaraşspor A.Ş. - Sarıyer
Diyarbekirspor A.Ş. - Ankaraspor
Turgutluspor – Bodrumspor A.Ş.

Prestij Haber Merkezi