Van Spor, kötü gidişata 'dur' diyemiyor!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, play-off yolunda çok kritik bir maçı daha kaybetti. Geçtiğimiz hafta Bodrumspor A.Ş'ye mağlup olarak play-off yolunda yara alan ve 2. sıradan 3. sıraya gerileyen Van Spor F

SPOR 10.03.2021 20:24:41 0
Van Spor, kötü gidişata 'dur' diyemiyor!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanan maça ev sahibi Van Spor FK; Aydın Bağ, Üzeyir Ergün, Emre Özkan, Barış Gök, Yakup Demir, Selim Kayacı (Dk. 46 Abdulkadir Özdemir), Burhan Arman (Dk. 70 Muhammet Mahmut Emir), Oktay Aydın (Dk. 83 Şiyar Kepir), Ali Say, Sedat Komi (Dk. 46 Utku Şen) ve Sedat Cengiz ile çıkarken, Kırşehir Belediye Spor ise sahaya; Ahmet Sabri Fener, Erbay Eker (Dk. 81 Şerif Doğan), Nuri Melih Mursal, Onur Karakabak, Volkan Altınsoy (Dk. 69 Gökay İravul), Serhat Mermer, Hakan Yavuz (Dk. 69 Oğuzhan Yazıcı), Mehmet Alaeddinoğlu (Dk. 81 Hakan Erçelik), Abdülkadir Akyıldız, Üstün Bilgi ve Ali Kucık (Ahmet Karadayı) ile çıktı.
Maçın henüz ilk dakikası oynanırken Kırşehir Belediye Spor atağında Van Spor defansı hata yaptı. Kırşehir Belediye Spor'dan Üstün Bilgi, hatayı affetmedi ve topu Van Spor ağlarına göndererek takımını 1 – 0 üstünlüğe taşıdı.
Bu golün şokunu erken atan Van Spor FK, 5. dakikada rakibine karşılık verdi. Van Spor atağında, Üzeyir'in pasıyla topla buluşan Sedat Cengiz, meşin yuvarlağı ağlara takarak skora eşitliği getiren isim oldu.
Maçta goller erken dakikalarda geldi.
İlk 5 dakikada 2 golün kaydedildiği maçta 3. gol de gecikmedi. 15. dakikada Kırşehir Belediye Spor atağında bu kez topla buluşan Mehmet Alaeddinoğlu, sert ve düzgün bir vuruşla takımını yeniden öne geçirdi.
Bu golden sonra takımların çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi. Maçın ilk devresi 2 – 1 Kırşehir Belediye Spor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısında da zaman zaman baskılı bir futbol oynayan Van Spor FK, tüm arayışlara rağmen aradığı gollere ulaşamayınca sahadan 2 – 1 mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.
Son haftalarda üst üste kötü sonuçlar alan Van Spor FK, bu haftanın ardından ligde 1 basamak daha gerileyerek 4. sırada yer aldı.
Son haftalarda kritik maçları kaybeden Van Spor'da başarısız sonuçların sürmesi, taraftarları da play-off yolunda endişelendirmeye başladı.

Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi