Van Spor, ilk maçında Tarsus deplasmanında

Uzun bir aranın ardından 2. Lig'de de yeni sezon start alıyor. Van Spor FK, ligin ilk maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk maçı olması nedeniyle de ayrı bir önem taşıyan maçta her iki ekip de

SPOR 19.09.2020 10:50:46 0
Van Spor, ilk maçında Tarsus deplasmanında
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçen hafta başlayan Süper Lig'in ardından bu hafta da Misli.com 2. Lig, oynanacak olan ilk hafta maçları ile başlıyor.
Temsilcimiz Van Spor FK, Erzurum kampının ardından döndüğü Van'da bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Yarın deplasmanda ligin ilk maçında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Van Spor'da hedef en az 1 puanla dönmek.
Takımdan ayrılan futbolcular ile yeni yapılan transferlerin ardından yeni bir takım olan Van Spor FK, yeni sezonun ilk resmi maçına çıkmış olacak.

Hedefini üst sıralar olarak belirleyen Van Spor, yarın saat 15.30'da Tatsus İlçe Stadı'nda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak.
Bu maç öncesi her iki ekip de son hazırlıklarını tamamlayarak, bugünki ter idmanlarının ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Ev sahibi ekip, kendi sahasında lige iyi bir başlangıç yapma arzusundayken, Van Spor FK de, aynı düşünceyle deplasmandan puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

İyi bir hazırlık dönemi geçiren ve arkadaşlık ilişkilerinin de memnun edici düzeyde olduğu belirtilen Van Spor'da, teknik sorumlu  Serkan Afacan'ın yarın ki maçta nasıl bir kadroyu sahaya süreceği merak ediliyor.
Takım kaptanlığını Oktay Aydin'in yapacağı Van Spor, Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağı maçtan sonraki iki hafta üst üste kendi sahasında maça çıkacak.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Yarın saat 15.30'da Tarsus ilçe stadında oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu – Van Spor FK maçını yönetecek olan hakem dörtlüsü de açıklandı. Buna göre maçta Necati Selçuk Şahin düdük çalacak. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Hacı Mehmet Ekmekyermez ve Hüseyin Can yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Ramazan Haymana.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 1. hafta oynanacak maçlar ise şu şekilde; Bayburt Özel İdare Spor – Elazığspor, Serik Belediyespor – Pendikspor, Kardemir Karabükspor – Mamak FK, Etimesgut Belediyespor – Bodrum Belediyesi Bodrumspor, GMG Kastamonuspor – Karacabey Belediye Spor A.Ş., 1922 Konyaspor – Sakaryaspor A.Ş., Kırklarelispor – Sivas Belediye Spor, Eyüpspor – Pazarspor, Turgutluspor – Kırşehir Belediye Spor.