Van Spor, ikinci devreye hazırlanıyor

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, kamp çalışmalarıyla ligin ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 15.01.2021 11:32:49 0
Van Spor, ikinci devreye hazırlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Takıma yeni takviyeler de yapması beklenen Van Spor'da hedef ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak ve liderliği kovalamak.
Van Spor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, ilk devreyi 37 puanla 2. sırada tamamlamanın başarı olduğunu belirterek, ikinci devrede Eyüpspor ile aralarındaki puan farkını kapatmaya çabalayacaklarını vurguladı.
Gülpınar, yaptığı açıklamada; “İlk devrenin son haftalarında kendi sahamızda iki mağlubiyet yaşadık. Bunlardan biri Kastamonuspor mağlubuyeti. Takım bu maç öncesi Etimesgut Belediyespor maçından çıkmıştı. Oradaki sahanın ağırlığı takımımızı yormuştu. Kadro derinliğimizin olmaması, yorulan oyuncuları dinlendiremememizden dolayı Kastamonuspor maçını kaybettiğimizi düşünüyorum. Eyüp maçında da oyunun başında gol yememiz bizi demoralize etse de ikinci yarıda oyunu toparladık ancak aradığımız golü bulamadık. Bazen bu tür maçlar olabiliyor. Bazı maçları çevirebildiğiniz gibi bazılarını da çeviremeyebiliyorsunuz. Ama sonuç itibariyle ilk devrede 37 puan, bu şartlarda çok iyi. Puana baktığımız zaman hakikaten oyuncu kardeşlerimizin müthiş bir mücadelesi söz konusu. Yeni kurulmuş bir takım Van Spor. Buna rağmen iyi bir mücadeleyle istediğimiz bir yerde tamamladık ilk devreyi.” dedi.

“İKİNCİ DEVREDE 6-7 TAKIM ÜST SIRALARI ZORLAR”

Ligin ikinci devresinin de son derece zorlu geçmesini beklediğini kaydeden Van Spor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar; “Grubumuzda inanılmaz iyi takımlar var. Play-off'u veya 1. Lig'i kovalayacak takımlar ikinci yarıda daha farklı olacaktır. 6 – 7 takım üst sıraları kovalayacaktır. Biz de Eyüpspor'u yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi