Van Spor, gol olup yağdı

Ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla 2. sıradan 4. sıraya kadar gerileyen ve play-off yolunda önemli puanlar kaybeden Van Spor FK, deplasmanda karşılaştığı Mamak FK karşısında adeta gol olup yağdı ve kötü gidişata ‘dur’ d

SPOR 14.03.2021 16:26:06 0
Van Spor, gol olup yağdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Mamak FK, sahaya; Erhan Kuşkapan, Halilcan Doğan (Dk. 74 Celal Aras), Görkem Can Güner (Dk. 34 Mehmet Halil Daniş), Yiğit Yöney (Dk. 46 Çağrı Tekin), Berkehan Biçer, Recep Kalkan (Dk. 25 Hüseyin İriç), Mehmet Fırat Demir, Mahmut, Salih Sefercik, İsmail Köse (Dk. 74 Barış Uzun) ve Enes Kubat ile çıkarken, Van Spor FK ise sahaya; Aydın Bağ, Şiyar Kepir, Üzeyir Ergün, Emre Özkan, Barış Gök, Muhammet Mahmut Emir, Abdulkadir Özdemir, Selim Kayacı (Dk. 74 Berkan İbrahim Çakır), Burhan Arman, Oktay Aydın ve Ali Say (Dk. 60 Utku Sen) ile çıktı.
Maça hızlı başlayan taraf Van Spor FK oldu. 
Maçın henüz 5. dakikasında gelişen Van Spor atağında, Burhan Arman topu ağlara göndererek takımını 1 – 0 üstünlüğe taşıyan isim oldu.
Oyunun kontrolünü elinde bulunduran Van Spor FK, bu kez 16. dakikada geliştirdiği atakta Ali Say’ın golüyle durumu 2 – 0’a taşıdı.
Erken gelen gollerin etkisiyle şok durumu yaşayan Mamak FK toparlanamadan, 19. dakikada Van Spor atağında yine Ali Say’ın attığı golle biranda 3 – 0 mağlup duruma düştü.
Van Spor FK, 3 – 0 önde olmasına rağmen gol arayışlarını sürdürdü. Maçın 33. dakikasında Van Spor atağında hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun gerisine geçen Barış Gök, takımını 4 – 0 üstünlüğe taşıyan gölü kaydetti.
Maçın ilk devresi Van Spor’un 4 – 0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçın ikinci yarısına da Van Spor hızlı başlayan taraf oldu. 48. Dakikada gelişen atakta bu kez Emre Özkan, takımı adına 5. golü kaydetti.
Ev sahibi Mamak Spor da 58. Dakikada etkili çıktı. Bu dakikada gelişen atakta İsmail Köse ile gole ulaşan ev sahibi ekip, skoru 1 – 5 yaptı.
Ancak maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Van Spor sahadan 5 – 1 üstünlükle ayrılan taraf oldu.
Ligin son 4 haftasında 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak play-off yolunda önemli kayıplar yaşayan Van Spor FK, aldığı galibiyetle kötü gidişata da dur diyerek moral buldu.
Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi