Van Spor FK'nin konuğu K.Karabükspor

Bu yıl TFF 2. Lig'e yükselen ve sezona da iyi bir başlangıç yapan Van Spor FK, Pazar günü kendi sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak.

SPOR 13.09.2019 10:59:44 0
Van Spor FK'nin konuğu K.Karabükspor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yeni sezona 1 beraberlik ve 1'de galibiyet ile başlayan, 2 haftada hanesine 4 puan yazdırarak 5. sıraya yerleşen Van Spor FK, dün kendi sahasında çift kale maç yaparak, Pazar günü konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin ilk haftasında sahasında Bandırmaspor ile 2  - 2 berabere kalan, ardından deplasmanda karşılaştığı Niğde Anadolu FK'yi 1 – 0 mağlup etmeyi başaran Van Spor FK, çıkışını Kardemir Karabükspor maçı ile sürdürmek istiyor.

TRİBÜNLER MAÇA HAZIRLANIYOR

Van Spor FK, kendi sahasında dün yaptığı çift kale maç ile Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, diğer taraftan da tribünlerde hummalı bir çalışma yapıldı. Kapalı tribünlerin ardından kale arkasındaki beton üzerine de koltuklar yerleştirildi. Tribünlerdeki çalışmalar yoğun bir tempo ile dün de devam etti.

Ligde henüz puanı bulunmayan Kardemir Karabükspor, Van Spor FK maçı ile çıkışa geçmeyi hedeflerken, hesaplarını da puan veya puanlar üzerine yapıyor. Hedefini ligde zirve olarak belirleyen Van Spor FK ise, kendi sahasındaki cömert puan kayıplarına bu sezon son vermek ve rakibini eli boş göndermek arzusunda.

FUTBOLCULARDAN TARAFTARA DAVET

Van Spor FK futbolcuları, önemli bir maça çıkacaklarını belirtirken taraftarlardan da tam destek istedi. Takımın geçen sezondan kalan cezası nedeniyle ilk maçında taraftarlarıyla buluşamayan Van Spor FK'li futbolcular, bu maçta taraftarlarla buluşacak olmanın heyecanını yaşarken, taraftarlar da aynı şekilde takımlarına olan hasreti bu maçla dindireceği saati bekliyor. Van Spor FK'nin önemli futbolcularından Serdar Cansu tüm taraftarları maça davet ederken, kaleci Salih Şenbaş da, maçlarda en itici gücün taraftar olduğunu dile getirerek; “Taraftarlarımızdan ricamız, bize yakışan şekilde 90 dakika destek olmalarıdır. Küfürden ve kulübümüze ceza getirebilecek her türlü davranıştan uzak bir şekilde taraftarlarımız bizleri desteklemeye devam ederlerse, bizler de her zaman olduğu gibi elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ederek onları mutlu etmenin çabasında olacağız. Umarız bu sezon da yine hep birlikte başarıyı yakalarız” ifadelerini kullandı.

MAÇ PAZAR GÜNÜ SAAT 15.30'DA

Van Atatürk Şehir Stadı'nda Kardemir Karabükspor'u konuk edecek olan Van Spor FK, bu maçın hazırlıklarını bugün ve yarın yapacağı antrenmanlarla sürdürecek. Maç 15 Eylül 2019 Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak. Mücadele saat 15.30'da başlayacak. Karşılaşmada Erhan Kutlu düdük çalacak. Kutlu'nun yardımcılıklarını ise Kerem Candaş ve Mehmet Özer yapacak.

 / Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi