Van Spor FK'de Bandırmaspor hazırlıkları

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği TFF 3. Lig'den, play-off maçları sonrası TFF 2. Lig'e yükselme başarısını gösteren Van Spor Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çamışmalarla sürdürüyor.

SPOR 29.08.2019 10:59:45 0
Van Spor FK'de Bandırmaspor hazırlıkları
Tarih: 01.01.0001 00:00

Günde çift idman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Van Spor FK, önceki gün Van Atatürk Şehir Stadı'nda çift kale maç yaparak çalışmalarına devam etti.

Yeni sezonun ilk maçında kendi sahasında Bandırmaspor'u ağırlayacak olan Van Spor FK, bugün yapacağı çift kale maçla bu zorlu maçın provasını yapacak.

Geçtiğimiz sezondan cezası olduğu için ilk maçını seyircisiz sahada oynayacak olan Van Spor FK, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir yönetiminde sıkı bir hazırlık dönemi geçiren Van Spor FK, son hazırlıklarını da tamamlayarak, yeni sezona galibiyet ile başlamak istiyor.
Önceki gün Van Atatürk Şehir Stadı'nda çift kale maç yaparak lig hazırlıklarını sürdüren Van Spor FK'yi taraftarlar ziyaret etti. Bir tepsi baklava ile idmana gelen taraftarlar, futbolcu ve teknik heyete tatlı ikramında bulunarak moral verdi. Daha sonra tribünlerdeki yerini alarak takımın antrenmanını izleyen taraftarlar, yeni sezon öncesi takıma başarılar diledi.

Van Spor FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ilk maçında 01 Eylül 2019 Pazar günü kendi sahasında Bandırmaspor'u konuk edecek. Seyircisiz oynanacak olan maç saat 16.00'da başlayacak.

Bu arada, Van Spor FK ile Bandırmaspor arasında oynanacak olan maçı TRT Kurdi naklen canlı olarak yayınlayacak. Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi

Van Spor FK'de Bandırmaspor hazırlıkları