Van Spor'daki belirsizlik, taraftarı üzüyor

Yeni sezon öncesi sıkıntılı günler geçiren, henüz yeni yönetimini oluşturamayan, elindeki futbolcuları da bir bir kaptıran Van Spor'un bu durumu, taraftarlarını üzüyor.

SPOR 20.08.2020 13:41:44 0
Van Spor'daki belirsizlik, taraftarı üzüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği TFF. 2. Lig Kırmızı Grupbu 7. sırada tamamlayan Van Spor FK'de bu yıl işler yolunda gitmiyor.
Mevcut Başkan Servet Yenitürk'ün aday olmayacağını açıklamasının ardından gidilen olağan genel kurulda da sonuç çıkmayınca, takımın geleceği tartışılmaya başlandı.
Takımın bu durumuna en çok da taraftarlar üzülüyor. Kar, kış demeden hem iç sahada hem dış sahada sezon boyunca büyük fedakarlıklar yaparak takımı destekleyen Van Spor taraftarları, biran önce takım üzerindeki belirsizliğin sona ermesini diliyor.
21 Eylül'de başlayacak olan sezona az bir zaman kalmasına rağmen takımın durumunun henüz netliğe kavuşamamış olmasından dolayı üzüntülerini dile getiren taraftarlar, “Rakiplerimiz transferlerini gerçekleştirdi, lig öncesi programlarını yaptı, ancak Van Spor'umuzun durumunda henüz bir netlik yok. Biran önce takımımız üzerindeki belirsizliğin sona ermesini diliyoruz. Umarız en kısa zamanda bu belirsizlikler sonuca kavuşur ve takımımız yeni sezona iddialı bir şekilde başlar” dediler. Prestij Haber Merkezi 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: