Van Spor'da kamp dönemi sona eriyor

Devre arası kampını Antalya'da sürdüren Silahtaroğlu Van Spor FK, yarın kamp çalışmalarını noktalayacak ve ikinci devrenin ilk maçı için Adıyaman'a hareket edecek.

SPOR 13.01.2022 11:16:46 0
Van Spor'da kamp dönemi sona eriyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

30 Aralık tarihinden bu yana Antalya'da devre arası kamp çalışmalarını sürdüren Van Spor FK, bu çalışmalarını yarın noktalayacak. 16 Ocak Pazar günü deplasmanda Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ile ikinci devrenin ilk maçına çıkacak olan Van Spor FK, Antalya'dan, maçın oynanacağı Adıyaman'a hareket edecek.

Verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyleyen Silahtaroğlu Van Spor FK Teknik Direktörü Turgay Karatekin, zor bir deplasman maçına çıkacaklarını ancak kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

'ARZULU, COŞKULU BİR TAKIM OLUŞTURDUK'

Devre arası kamp çalışmalarında 3 hazırlık maçı yaptıklarını, bu maçlarla hem eksiklerini gördüklerini hem de oyun anlayışlarını yerleştirmek istediklerini kaydeden Teknik Direktör Karatekin; “Son derece verimli bir kampın sonuna geldik. Hazırlık maçları ile oyun anlaşışımızı yerleştirmeye çalıştık. Coşkulu, arzulu, istekli bir takım oluşturduk. İnşallah ikinci devre bunları da sahaya yansıtarak, taraftarlarımızla bütünleşerek hedefimize doğru yol alacağız” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Van Spor FK'de transfer çalışmalarının da devam ettiği belirtildi. Soma Spor'dan Uğur Can, 1461 Trabzon FK'den Miraç Acer ve Sivas Belediye Spor'dan Barış Sağır'ı renklerine katan Van Spor'un, birkaç futbolcuyla daha anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi. Teknik Direktör Turgay Karatekin, “Transferlerimiz nokta transfer olsun istiyoruz, ekibimiz bu yönde ciddi çaba sarfediyor. Gelecekte de faydalanabileceğimiz oyuncular almanın mücadelesini veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

2 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Van Spor, öbür taraftan bazı futbolcuları ile de yolları ayırdı. Devre arası başlarında Selim Kayacı, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Yakup Demir, Baran Basut ve M.Şirin Soydan ile anlaşarak yollarını ayıran Van Spor FK, son olarak İlyas Ekiz ve Servan Çetin ile de karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırdığını bildirdi.

Prestij Haber Merkezi