Van Spor'da galibiyet hesapları

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off mücadelesi veren Van Spor FK, bugün kendi sahasında yine kritik bir maça çıkacak. Bir yandan üst sıralardaki play-off potasına girme çabasında olan takımlar, bir tarafta ligde kalmayı garantil

SPOR 1.04.2021 10:53:28 0
Van Spor'da galibiyet hesapları
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bu anlamda Van Spor'un play-off için, Bayburt Özel İdare Spor'un da ateş çemberinden uzaklaşmak için kazanmak zorunda olduğu maçlardan biri bugün oynanacak. Van Atatürk Şehir Stadı'nda saat 15.00'te Van Spor ile Bayburt Özel İdare Spor karşı karşıya gelecek. Her iki ekip için de büyük önem taşıyan maçta, kazanan taraf hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Son haftalarda yeniden çıkışa geçen Van Spor FK, kendi sahasında, ikinci devrenin çıkış yapan ekiplerinden biri olan Bayburt Özel İdare Spor'u konuk edecek.

Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini beklemeye başlayan Van Spor'da tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak. Play-off potasındaki takımların puanlarının birbirine çok yakın olduğunun bilinciyle hesaplarını yapan Van Spor, özellikle de kendi sahasında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Ancak konuk ekip de düşme hattındaki ateş çemberinden uzaklaşmak amacında. Özellikle ligin ikinci devresinde önemli bir çıkış yakalayan Bayburt Özel İdare Spor, Van Spor deplasmanından da istediğini alarak gitmek istiyor.

Her iki ekip için de hesapların yapıldığı maçta tüm kozlar kullanılacak. Sahadan galibiyetle ayrılan taraf, hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

MAÇIN HAKEMLERİ

Bugün saat 15.00'te Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan maçı orta hakem Gürcan Hasova yönetecek. Haydar Avcı ve Şükrü Mert'in yardımcı hakemlik yapacağı müsabakanın 4. hakemi ise Ramazan Haymana olacak.

GÜNÜN DİĞER MAÇLARI

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün oynanacak olan diğer maçlar ise şu şekilde;

Tarsus İdman Yurdu – Kardemir Karabükspor

Pazarspor – Tetiş Yapı Elazığspor

Eyüpspor – Turgutluspor

Sakaryaspor A.Ş. - Pendikspor

Kırklarelispor – Serik Belediyespor

Karatay Termal 1922 Konyaspor – Etimesgut Belediyespor

Karacabey Belediye Spor A.Ş. - Mamak FK

Bodrumspor A.Ş. - Kırşehir Belediye Spor

GMG Kastamonuspor – Sivas Belediyespor.

Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi