Van Spor'da, Bodrumspor hazırlıkları

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Van Spor FK, haftasonu kendi sahasında konuk edeceği Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 20. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspo

SPOR 30.01.2020 11:36:23 0
Van Spor'da, Bodrumspor hazırlıkları
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligin ikinci devresine Bandırmaspor mağlubiyeti ile başlayan, ardından üst üste 4 farklı skorlarla iki maç kazanan Van Spor, galibiyet serisini Bodrumspor ile sürdürmek amacında.

Lider durumda bulunan Ankara Demirspor ile arasındaki puan farkı 7'ye inen Van Spor, bu farkın kapanması için galibiyetten başka bir sonuç düşünmezken, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekliyor.

Kendi tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanlarla Bodrumspor maçı hazırlıklarını sürdüren Van Spor'da moraller yerinde.

BİLETLER SATIŞTA

Pazar günü saat 13.00'de Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan Van Spor FK – Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı biletlerinin de satışa sunulduğu öğrenildi.

Biletlerin Artos AVM'de bulunan Van Spor Store ve Aydın Perihan AVM'de bulunan Kaptan Zeki Spor Center'da satışa sunulduğu kaydedildi.

Van Spor taraftarlarının, son gün yoğunluğuna kalmamak için biletlerini önceden almaları tavsiye edildi.

REKLAM PANOSU GELİRLERİ VAN SPOR'A

Daha önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkisinde olan Van Atatürk Şehir Stadyumu reklam panoları, bundan böyle Van Spor Futbol Kulubü'ne devredildi.

Van Spor FK yetkisine geçen reklam panolarına verilecek olan reklamların ücretleri bundan böyle Van Spor kasasına girecek.
Van Sporlu yöneticiler, iş adamlarına çağrıda bulunarak, takıma destek olmak adına panolara reklam vermelerini istedi.

SEFA KÜPELİ OFSPOR'DA

Bu arada, Van Spor FK'de top koşturan başarılı isim Sefa Küpeli'nin, sezon sonuna kadar Ofspor'a kiralandığı belirtildi.

Van Spor FK, devre arasında yeni transferler yaparak kadrosunu güçlendirmişti. 

/ Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi