Van Spor'da belirsizlik

Son iki haftada iki kez yapılan Van Spor FK Olağanüstü Genel Kurulu'nda yönetime aday çıkmayınca belirsiz bir sürece girilmiş olundu. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk'ün, destek olunmadığı gerekçesiyle aday olmad?

SPOR 19.06.2021 21:08:16 0
Van Spor'da belirsizlik
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bu yıl 2. Lig'de mücadele etmeyi sürdürecek olan Van Spor FK'de yeni yönetim oluşturulamadı. Mevcut Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün aday olmadığı Olağanüstü Genel Kurulda, başka bir liste de çıkmadı.
Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yaptığı açıklamada, “Daha önce de açıkladığımız gibi destek olmadan tek başımıza bu yükün altından kalkmamız mümkün değildir. Ne yazık ki başka bir aday da çıkmadı. Ancak 1 hafta kadar bekleyeceğiz. Talipliler olursa yine genel kurul yapabiliriz. Aksi takdirde istifa etmemiz söz konusu olacak ve bu durumda da yönetim için kayyum atanacak. Bir kez daha tekrarlamak istiyorum ki; hep birlikte bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Sadece bizim bu yükün altından kalkmamız beklenemez çünkü daha fazla tek başımıza süreci ilerletmemiz mümkün gözükmüyor” diye konuştu.
Van Spor'un 2. Lig'de muhtemel rakipleri transfer çalışmalarını sürdürürken, Van Spor'un henüz başkan ve yönetimini dahi belirleyememiş olması, taraftarların moralini bozuyor. Taraftarlar, bir üst lig hayali kurarken, takımın mevcut durumu üzüntü yaratıyor.