Van Spor, 'çıkış' peşinde!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, pazar günü deplasmanda güçlü rakibi GMG Kastamonuspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Van Spor FK, yeni teknik direktörü ile kötü gidişata 'dur

SPOR 15.11.2019 11:55:50 0
Van Spor, 'çıkış' peşinde!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Lige flaş bir başlangıç yapan, ilk 6 haftada 1 beraberlik, 5 galibiyet elde eden ve liderlik koltuğuna oturan Van Spor FK, 7. hafta maçında kendi sahasında Uşak Spor A.Ş.'ye 2 – 1 mağlup olduktan sonra hızlı bir düşüş yaşadı. Bu maçla beraber başlayan düşüş, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ile yolların ayrılmasına sebep oldu. Son 6 lig maçında galibiyet yüzü göremeyen, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile herkesi şaşırtan Van Spor FK'de son hamle teknik direktör değişikliği oldu.

KAN DEĞİŞİKLİĞİ

Kötü gidişata 'dur' demek isteyen Van Spor FK'de geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ile yollar ayrılarak, takım 1.5 yıllığına Taner Taşkın'a emanet edildi. Van Spor FK Başkanı Servet Yenitürk, kan değişikliğinin takım üzerinde olumlu etki etmesini umduklarını ve yeniden çıkışa geçeceklerine inandıklarını vurguladı.

“BAŞARILI İŞLERE İMZA ATMAK İÇİN GELDİM”

Van Spor FK ile 1.5 yıllığına imza atan Taner Taşkın, takımla birlikte GMG Kastamonuspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımı bir an önce toparlamak ve yeniden çıkış yakalamak amacında olduğunu belirten Taşkın, başarılı işlere imza atmak için Van'a geldiğini ve bunu da başaracaklarına inandığını vurguladı.

ZİRVE AŞKINA

Ligin 12. haftası itibari ile liderin 9 puan gerisinde kalan Van Spor FK, hedeften daha fazla uzaklaşmamak için bu hafta deplasmanda zoru başarmak istiyor. Yeni Teknik Direktör Taner Taşkın ile ilk maçına çıkacak olan Van Spor FK'de hedef maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak, zirve yarışına yeniden ortak olmak.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

22 puanla 6. sırada bulunan GMG Kastamonuspor ile 18 puanla rakibinin bir alt sırasında bulunan Van Spor FK arasında Pazar günü oynanacak olan maç, saat 13.30'da başlayacak. Maçı TRT Kurdi canlı olarak yayınlayacak. Haber: Umut Tarhan