Van Spor, çift idmanla hazırlanıyor

Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Van Spor FK, Erzurum'da lig hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 5.09.2020 11:00:40 0
Van Spor, çift idmanla hazırlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Teknik Direktörlük görevine getirilen Serkan Afacan yönetiminde hazırlıklarını 1 Eylül tarihinden itibaren Erzurum'da sürdüren Van Spor, toplamda 12 gün burada kalacak. Günde çift idman yaparak çalışan Van Spor, Erzurum kampında 2 veya 3 de hazırlık maçı yapacak.

Bir yandan mevcut kadroyla lig hazırlıklarını sürdüren Van Spor, kampta bazı futbolcuları da deneme şansı buluyor. Transfer arayışlarını devam ettiren Van Spor'un, bir kaç takviye daha yapacağı belirtiliyor.

İLK MAÇ DEPLASMANDA, ARDINDAN İKİ MAÇ ÜST ÜSTE İÇ SAHADA

Pandemi tedbirleri kapsamında maçların seyircisiz oynanacağı liglerde, taraftarlar bir süre daha hasret çekecek. Koronavirüsün seyrine göre maçların ne zaman taraftarlı oynanacağı ise ilerleyen zamanlarda yapılacak olan değerlendirmelerden sonra belli olacak.
Van Spor FK, ligin ilk maçında 20 Eylül 2020 günü deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak. Temsilcimiz, 27 Eylül 2020 tarihinde ilk iç saha maçında Kırklarelispor'u ağırlayacak. 20 takımlı ligde Van Spor, 3. hafta maçını da yine kendi sahasında 04 Ekim 2020 tarihinde oynayacak. Rakibi ise Sivas Belediye Spor olacak.

Van Spor, 4. hafta maçında deplasmanda Pazarspor, 5. hafta maçında iç sahada Sakaryaspor A.Ş. ile karşılaşacak. 6. hafta maçında Karacabey Belediye Spor A.Ş.'ye deplasmanda konuk olacak olan Van Spor, ardından kendi sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. 8. haftada Van Spor, zorlu Kırşehir Belediye Spor'a misafir olacak. Ardından kendi sahasında Başkent Akademi FK'yi ağırlayacak. 10. hafta maçında Pendikspor – Van Spor maçı deplasmanda oynanacak. 11. haftada konuk Elazığspor olacak. 12. haftada Bayburt Özel İdare Spor, Van Spor ile kendi sahasında oynayacak. Bu haftadan sonra Van Spor iç sahada Serik Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. 

14. hafta maçında temsilcimiz bu kez Kardemir Karabükspor deplasmanında puan arayacak. 15. hafta maçında konuk ekip Turgutluspor. 16. hafta maçında Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Van Spor, 17. haftada sahasında GMG Kastamonuspor ile mücadele edecek. 18. hafta maçında yine deplasmana gidecek olan temsilcimiz, 1922 Konyaspor karşısında puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapacak. Van Spor ligin ilk devresinin kapanış maçını ise kendi sahasında Eyüpspor ile yapacak. Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi