Van Spor, bugün kampa giriyor

Ligin ilk devresini 30 puanla 5. sırada tamamlayan Van Spor FK, ikinci devre hazırlıklarına başlamak üzere bugün Antalya'da kamp yapacağı otelde toplanacak. Bu arada, transfer çalışmalarını sürdüren Van Spor FK'nin iki isimle bü

SPOR 24.12.2019 11:52:28 0
Van Spor, bugün kampa giriyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Teknik Direktör Taner Taşkın idaresinde bugün Antalya'da bir araya gelecek olan Van Spor kafilesi, ikinci devre hazırlıklarına start verecek. Burada hazırlık maçları da yapacak olan Van Spor, ikinci devreye hazır bir şekilde başlamak istiyor.
Ligin ilk devresinde iyi bir performans sergileyen Van Spor FK, 17 lig maçından 9'unu kazanırken, 5'ini kaybetti. Sahadan 3 kez de beraberlikle ayrılan Van Spor FK, attığı 29 gole karşılık kalesinde de 17 gol gördü.

YENİ TRANSFERLER

Bugün saat 16.00'de toplanarak ikinci devre hazırlıklarına başlayacak olan Van Spor'da transfer çalışmaları da sürüyor.
İki defans futbolcusuyla büyük oranda anlaştığı belirtilen Van Spor'da toplamda 4 veya 5 yeni transfer yapılması planlanıyor.
Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Yılport Samsunspor'dan Cenk Kaplan ve Nuri Terliksiz ile büyük oranda anlaştıklarını söylerken, bu iki defans oyuncusunun yanı sıra bir 10 numara ve bir de sağbek mevkisi için transfer yapacaklarını söyledi. Yenitürk, bir kaleci transferinin de olabileceğini ifade etti.
Transferler konusunda titiz hareket ettiklerini dile getiren ve nokta transferler yapmak istediklerini anlatan Yenitürk; “Takımımız bugün Antalya'da kampa giriyor. Yeni transferlerimizi de Cuma gününe kadar tamamlamayı istiyoruz. Ve tam kadro bir şekilde kamp çalışmalarımızı gerçekleştirerek, futbolcularımızın kaynaşmasını arzuluyoruz. Cenk Kaplan ve Nuri Terliksiz ile büyük oranda anlaştık. İyi bir 10 numara ile iyi bir sağbek tarnsferleri için de görüşmelerimiz sürüyor. Bunlar da tamamlanınca açıklayacağız. Belki bir de kaleci transferi olabilir. Yani en fazla 5 transfer ile yolumuza devam edeceğiz. Bu takviylelerle inanıyoruz ki grubumuzun en iyi takımı haline geleceğiz.” diye konuştu.

İKİNCİ DEVRENİN İLK MAÇI BANDIRMASPOR İLE

Antalya'da hazırlıklara başlayacak olan Van Spor FK, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda güçlü rakibi Bandırmaspor ile karşılaşacak. Bandırmaspor ligin ilk devresini 34 puanla 2. sırada tamamladı. Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi