Van Spor, Bayburt maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücalesi veren Van Spor FK, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Bayburt Özel İdare Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 25.11.2020 11:23:13 0
Van Spor, Bayburt maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen, son haftalarda ise aldığı galibiyetlerle çıkış trendine giren Van Spor FK, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Bayburt Özel İdare Spor engelini de aşarak yoluna galibiyet ile devam etmek isteyen Van Spor FK, kendi tesislerinde Serhat Gülpınar yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Serhat Gülpınar, her maça galibiyet parolası ile çıktıklarını, Bayburt deplasmanından da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Pazar günü Bayburt Genç Osman Stadı'nda oynanacak olan Bayburt Özel İdare Spor – Van Spor FK maçı saat 13.00'te başlayacak.
Şuana kadar çıktığı 11 lig maçından 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Van Spor FK, attığı 15 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü. 21 puana sahip olan Van Spor FK, ligde 3. sırada bulunuyor.
Van Spor'u konuk edecek olan Bayburt Özel İdare Spor ise ligde oynadığı 8 maçtan 3'ünü kazanırken, 5'inde ise sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. 8 lig maçında 6 gol kaydeden Bayburt Özel İdare Spor, kalesinde de 10 gol gördü. 9 puana sahip olan Bayburt Özel İdare Spor, maç eksiğiyle ligde 19. sırada yer alıyor.
Haftanın en önemli maçı ise lider Eyüpspor ile ikinci sırada bulunan Eyüpspor arasında oynanacak. 24 puanla 2. sırada yer alan Turgutluspor, 28 puana sahip ve liderlik koltuğunda bulunan Eyüpspor'u konuk edecek. Bu maçın her türlü sonucu Van Spor'a yarayacak.
Kırmızı Grup'ta oynanacak olan diğer maçlar ise şu şekilde; Serik Belediyespor – Kırklarelispor, Kardemir Karabükspor – Tarsus İdman Yurdu, Mamak FK – Karacabey Belediye Spor A.Ş., Pendikspor – Sakaryaspor A.Ş., Tetiş Yapı Elazığspor – Pazarspor, Sivas Belediye Spor – GMG Kastamonuspor, Etimesgut Belediyespor – Karatay Termal 1922 Konyaspor, Kırşehir Belediye Spor – Bodrumspor A.Ş.
Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi