Van Spor, 3 puana kilitlendi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, yarın kendi sahasında konuk edeceği Bayburt Özel İdare Spor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayarak, maç saatini bekleyecek.

SPOR 23.11.2019 11:22:56 0
Van Spor, 3 puana kilitlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Lige iyi bir başlangıç yaptıktan sonra üst üste aldığı kötü sonuçlarla düşüş yaşayan, ardından Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ile karşılıklı olarak yolları ayıran Van Spor FK, geçtiğimiz hafta yeni teknik direktör Taner Taşkın ile çıktığı deplasman maçından 3 puanla ayrılarak moral bulmuştu. Yarın kendi sahasında konuk edeceği Bayburt Özel İdare Spor'u da mağlup ederek yeni bir seri yakalamak arzusunda olan Van Spor FK'de tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Teknik Direktör Taner Taşkın, antrenmanlarda futbolcularla yakından ilgilenirken, maçın önemini de anlatıyor. Van Spor FK'de sakatlıkları bulunan futbolcuların yanı sıra gol yollarındaki en önemli kozlarından olan Batuhan Er'in de cezalı durumda olması dezavantaj yaratır mı diye soru işaretleri oluştururken, Teknik Direktör Taner Taşkın, en iyi kadroyu çıkararak sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta oyuna sonradan dahil olup 3 gol atarak alkış alan Tunç Murat Behram'a ilk 11'de görev vermesi beklenen Teknik Direktör Taşkın, tüm taraftarların sabırlı olmasını ve takımı desteklemesini beklediklerini vurguladı.

Bugün yapacağı ter idmanının ardından yarın ki maça odaklanacak olan Van Spor FK'de tüm kafile galibiyete kilitlenirken, taraftarlar da özellikle sosyal medyadan çağrıda bulunarak 12. güç olarak tribünlerdeki yerlerini almaya hazırlanıyor.

Ligin ilk devresinde son 4 maça girilirken, heyecan da gittikçe yükseliyor. Van Spor FK, ligin ilk devresinde en azından ilk 5 içinde kalmak için toplayabileceği en yüksek puanı elde etmek adına sahaya çıkacak.

Bu maç öncesi konuk ekip Bayburt Özel İdare Spor 24 puanla 5. sırada yer alırken, temsilcimiz Van Spor FK ise 21 puanla 7. sırada bulunuyor.
Yarın Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan maç saat 13.00'te başlayacak. Maçı Semih Kurt yönetecek. Yardımcı hakemler olarak Mehmet Kağan Bingül ve Suat Güz'ün bayrak kaldıracağı müsabakanın 4. hakemi ise Enes Kanpara. / Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: