Van Spor, 3 futbolcuya daha imza attırdı

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da gerçekleştiren ve bugün kamp çalışmalarını noktalayarak, Adıyaman'a hareket edecek olan Silahtaroğlu Van Spor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Van Spor FK, Süperlig takıml

SPOR 14.01.2022 11:08:00 0
Van Spor, 3 futbolcuya daha imza attırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Silahtaroğlu Van Spor FK, Antalya'daki devre arası kampını bugün noktalayacak. 16 Ocak Pazar günü deplasmanda, ikinci devrenin ilk maçında Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ile karşılaşacak olan Van Spor FK, bu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Maç öncesi ter idmanı yapacak olan ve maç saatini beklemeye başlayacak olan Van Spor'da hedef, ikinci devreye galibiyetle başlamak. Teknik Direktör Turgay Karatekin, kazanmak için ellerinden geleni ortaya koyacaklarını söyledi.

Van Spor,  3 futbolcuya daha imza  attırdı

DEVRE ARASINDA 6 YENİ İSİM KADROYA DAHİL EDİLDİ

Silahtaroğlu Van Spor FK'de devre arasında bazı futbolcular ile yollar ayrılırken, kadroya da takviyeler yapıldı.
Ligde birinci devrenin ardından Selim Kayacı, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Yakup Demir, Baran Basut, M.Şirin Soydan, İlyas Ekiz ve Servan Çetin ile karşılıklı anlaşılarak yollarını ayıran Silahtaroğlu Van Spor FK, buna karşın 6 futbolcuyu da kadrosuna kattı.
Soma Spor'dan Uğur Can, 1461 Trabzon FK'den Miraç Acer ve Sivas Belediye Spor'dan Barış Sağır'ı transfer eden Van Spor FK, önceki gün de 3 futbolcuya daha imzayı attırdı.
Süperlig takımlarından Yeni Malatyaspor oyuncusu Taha Gür ve 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor futbolcusu İsa Nalbant ile devre sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varan Van Spor FK, Kırklarelispor'da forma giyen Uğur Adem Gezer ile de 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Futbolcuların imza törenleri Van Spor FK Asbaşkanı Akın Dinçer ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Avseren'in katılımıyla gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre Van Spor FK'nin bazı futbolcular ile transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve takıma 2 takviye daha yapılabileceği öğrenildi.
Transfer komitesinin, nokta transferler yapmak adına ince eleyip, sık dokuduğu ve hata yapmak istemediği belirtildi.
Teknik Direktör Turgay Karatekin de, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve ligin ikinci devresinde daha arzulu bir Van Spor izllettirmeyi amaçladıklarını vurguladı.
Karatekin, taraftarlarla kenetlenerek, hedefledikleri play-off'a çıkmak istediklerini ve Van Spor'u hak ettiği noktalara getirmeyi arzuladıklarını ifade etti.

İKİNCİ DEVRE BAŞLIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2. devre maratonu, yarın oynanacak olan 2 maçla başlayacak.
Yarın Etimesgut Belediyespor ile 1461 Trabzon FK, Turgutluspor ile de Sivas Belediye Spor karşı karşıya gelecek.
Kırmızı Grup'ta pazar günü ise şu karşılaşmalar oynanacak;
Diyarbekir Spor A.Ş. - Çorum FK
Ergene Velimeşe Spor – Sarıyer
İnegölspor – Ankaraspor
Afjet Afyonspor – Bodrumspor A.Ş.
Serik Belediyespor – Kahramanmaraşspor A.Ş.
Sakaryaspor A.Ş. - An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor
Niğde Anadolu FK – Somaspor
Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. - Silahtaroğlu Van Spor FK.
Prestij Haber Merkezi