Van Spor, 1 maç eksiğiyle 7. sıraya geriledi

Hafta boyunca Van'ı etkisi altına alan kar yağışından dolayı maçı ertelenen Van Spor FK, 1 maç eksiğiyle 7. sıraya geriledi.

SPOR 17.02.2020 11:08:08 0
Van Spor, 1 maç eksiğiyle 7. sıraya geriledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak ligin ikinci devresinde ortaya koyduğu performansla zirveden uzaklaşan Van Spor FK, şimdi daha gerçekçi bir hedef olarak play-off'a odaklanmış durumda. Teknik heyet ve yönetim halen 'şampiyonluk' ifadelerini kullansalar da, play-off daha gerçekçi bir hedef olarak görülüyor. Ancak grupta ligin ikinci devresinde flaş çıkış yakalayan ekiplerin de yarışa dahil olması ile birlikte, bu haftadan itibaren play-off'a kalmak güç duruma gelebilir.

Van Spor FK ile Ergene Velimeşe Spor arasında oynanacak olan 23. hafta maçı, yoğun kardan dolayı ertelendi. Haftaya 6. sırada giren Van Spor FK, alt sırasındaki Sakaryaspor A.Ş.'nin kazanarak puanını 38'e çıkarması ile, 1 basamak gerileyerek 7. sıraya indi. Ancak Van Spor'un 1 maçı eksik bulunuyor.

VAN SPOR, UŞAK SPOR'A KONUK OLUYOR

Van Spor FK, ligin 24. hafta maçında deplasmanda Uşak Spor A.Ş. ile karşılaşacak. Maç, 19 Şubat 2020 Çarşamba günü oynanacak. Çarşamba günü kendi sahasında Van Spor'u konuk edecek olan Uşak Spor A.Ş. haftayı 3 puanla kapatmayı başardı.

Deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 2 – 1'le geçmeyi başaran Uşak Spor A.Ş., Van Spor maçı öncesi de moral bulmuş oldu. Uşak Spor A.Ş., ligde 31 puana sahip.

Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi