Van Masa Tenisi Takımı’ndan Müdür İnanç’a ziyaret

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan ve geçen hafta Aydın’ın Didim ilçesinde yapılan Masa Tenisi Bayanlar 3. Lig 1.Etap Müsabakalarında 7 karşılaşmanın 6’sınında galip gelerek play-off karşılaşmaları

SPOR 16.04.2021 11:49:32 0
Van Masa Tenisi Takımı’ndan Müdür İnanç’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı Milli Antrenörü Mahmut Kurt, Masa Tenisi İl Temsilcisi Emin Buğra Yoldaş ve beraberindeki sporcular ile birlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ı makamında ziyaret ederek kendilerine vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür edip kulüp forması hediye ettiler.

“PLAY-OFF YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Sporcuların elde ettikleri başarılarından büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Aydın ilimizde yapılan Bayanlar 3. Lig 1.Etap Müsabakalarında ilimizi temsil eden Masa Tenisi takımımız zorlu geçen 7 müsabakanın 6’sını galibiyetle taçlandıran takımımız play-off karşılaşmaları için büyük bir avantaj elde etmiş oldular. Çıkmış oldukları bu zorlu karşılaşmalar sonucunda büyük başarılara imza atarak bizlere bu mutluluğu yaşatan tüm sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Sporcularımızın bu gayretli ve özverili başarıları bizleri ziyadesi ile gururlandırmıştır. İlimizde son yıllarda masa tenisi takımımızın elde ettiği bu güzel başarıları, gelecek olan yeni başarıların da habercisi olacaktır. İlimiz adına kazandıkları bu başarılarından dolayı tüm sporcu arkadaşlarımızı, il temsilcimizi ve antrenörümüzü bir kez daha yürekten kutluyor, kendilerine play-off yolunda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

“PLAY-OFF FİNALLERİNDE DAHA GÜZEL BAŞARILAR İLE TAÇLANDIRACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Kazandıkları başarılarından dolayı mutlu olduklarını belirten Masa Tenisi Milli Antrenör Mahmut Kurt ise, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi takımı olarak, Aydın Didim’de yapılan Masa Tenisi Bayanlar 3. Lig 1.Etap Müsabakalarında Tokat Gençlik Spor, Gaziantep Spor, Selçuklu Belediye Spor, Kariyerder, Masader ve Bartın Belediye Spor takımlarını yenip tek mağlubiyetlerini ise İzmir büyükşehir Belediye Spor karşısında yaşadıklarını belirtti. Milli antrenör Mahmut Kurt, “Kazandığımız 6 galibiyet sonucunda Van Masa Tenisi Takımı olarak Playoff karşılaşmaları için büyük bir avantaj elde ettik.

Kazandığımız bu güzel başarılar ile Play-Off karşılaşmalarına doğru kararlı ve azimli çalışmalarımız daha da yoğun bir şekilde devam edecektir. İnşallah bu mutluluğumuzu katılacağımız play-off finallerinde daha güzel başarılar ile taçlandıracağımıza inanıyoruz. İlimizin masa tenisi branşında kazandıkları bu güzel başarılar yeni sporcularımızın kazanılmasında bizler için büyük bir önem arz ediyor. Son 5 yıl içerisinde kazandığımız bu güzel başarılarımız ilimizde masa tenisi branşındaki başarı çıtamızın ne kadar yükseldiğini bir kez daha gözler önüne sermiş oluyor.

Kazandığımız bu başarılarımıza bir başarı hikayesini de inşallah önümüzdeki müsabakalarda ilimize Türkiye Şampiyonluğu kazandırmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ilimiz adına kazandığımız şampiyonlukta bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta; Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, il temsilcimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Masa Tenisi İl Temsilcisi Emin Buğra Yoldaş ise yaptığı konuşmasında, “Öncelikle ilimiz adına kazandıkları güzel başarılarından dolayı başta tüm sporcularımızı ve antrenörümüzü yürekten kutluyorum. İlimizde son yıllarda kazanılan bu güzel başarılar ile birlikte sporcu sayılarımızın da artış göstermesi bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Masa Tenisi İl Temsilcisi olarak her daim yanımızda desteklerini sonuna kadar htiğimiz, Van Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.