Van, final maçına kilitlendi

Van’da herkes B.Vanspor Erokspor arasında oynanacak final maçına kilitlenmiş durumda. Taraftarlar şimdiden final maçına gitmenin hazırlıklarını yapıyor.

SPOR 17.05.2019 19:16:25 0
Van, final maçına kilitlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

    TFF 3.ligde ligin sona ermesiyle bu kez Play Off maçlarının heyecanı başladı.
 TFF 3.lig 2. Grupta Play Offa kalan 4 takım arasında B.Vanspor Esenler Erokspor finale kalan 2 takım oldu.


       Geçen Çarşamba günü sahasında konuk ettiği Karşıyaka’yı 2-1 mağlup eden B.Vanspor, şimdi ise final maçı hazırlıklarını yapıyor. Kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, heyecanla maçın oynanacağı merkezin belli olmasını bekliyor.
 Van’da yıllar sonra yakalanan 2. Lig heyecanı kenti kenetlemiş durumda. B.Vanspor taraftar grupları şimdiden Play Off maçına gitmenin çalışmalarını yapıyor. Geçmişte aynı süreci yaşayan taraftarlar onlarca otobüsle takımı desteklemek için deplasmana gitmişlerdi.


       23 Mayıs’da oynanacak olan Play Off final maçı için Van’dan yine onlarca otobüs taraftarları maçın oynanacağı merkeze taşıyacak. Şu anda Van’da herkes B.Vanspor Erokspor arasında oynanacak olan final maçına kilitlenmiş durumda. Play Off final maçının nerede oynanacağı ise bugün ve ya yarın TFF tarafından açıklanması bekleniliyor.


      TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 2019-2020 futbol sezonu ilk müsabakalar 1 Eylül 2019 tarihlerinde başlayacak. 25 Nisan 2020 tarihinde sona erecek.