Van Fenerbahçe Futbol Okulu’nda çalışmalar sürüyor

Van Fenerbahçe Futbol Okulu yeni görünümüyle futbol tutkunu gençlere ve çocuk sporculara futbol eğitimini deneyimli hocalarla vermeye devam ediyor. Futbol okulunda yaklaşık 100 sporcuya eğitim veriliyor.

SPOR 26.06.2019 18:56:28 0
Van Fenerbahçe Futbol Okulu’nda çalışmalar sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

      Van Fenerbahçe Futbol Okulu yeni görünümüyle futbol tutkunu gençlere ve çocuklara yönelik futbol eğitimini sürdürmeye devam ediyor.
Van Fenerbahçe Futbol Okulu yüzlerce öğrenciye futbol eğitimi verirken, okuldan sorumlu B.Vanspor eski futbolcusu olan Bengin Çakay, eğitimlerle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.


               Çakay, futbol okulundaki sporculara verdikleri eğitimin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Van Fenerbahçe futbol okulu olarak, en önemli ve değerli varlığımız olan çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak bizlere büyük mutluluk vermektedir. Gelişen ve değişen dünya yapısı ile Van Fenerbahçe futbol okulu olarak bizde bu değişimin bir parçası olmuş bulunmaktayız. Sporun ve sporcunun her daim yanında olan kulübümüz, yetiştirmekte olduğumuz sporcu adaylarına profesyonel sporun gereklerini öğretmeyi bir ilke olarak kabul etmiştir. Bu planlama dahilin de amacımız sporcularımıza Fenerbahçe sevgisini htirmek, Fenerbahçe ruhunu ve prensiplerini sporun her dalına yayarak yetenekli ve spor ahlakı olan bireyler yetiştirmektir. Tüm genç sporcu adaylarını Van Fenerbahçe Spor Okulu farkı ile eğitim almaları için aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Çünkü biz tecrübeli ve deneyimli hocalarla futbol eğitiminin en güzelini verme, yetenekli gençleri ve çocuklarımızı Ülke ve il futboluna kazandırma hedefine kilitlenmiş durumdayız. Van da tek Fenerbahçe futbol okulu ve yetkilisi olarak şu an biz varız” dedi.


          Çakay, sözlerine devamla, “Vizyonumuz, Van Fenerbahçe Futbol Okullarına gelen çocuklarımıza, yetenekleri doğrultusunda en mükemmel futbol eğitimi ve olanaklarını sunmaktır. Misyonumuz ise Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak çocuklara yönelik çalışmalarda en yüksek kalitede futbol eğitimi vermek, çocuklara teknik ve sosyal alanda temsili yetenekleri kazandırmaktır” dedi.                              


           Van Fenerbahçe futbol okulundan yarışmacı takımlara gidecek oyuncu sayısının her yıl artırılmasını sağlamak için çalışmalarını sıklaştırıyor.
Bu çerçevede Van Fenerbahçe futbol Okulu yaklaşık olarak şu an 100 sporcuya eğitim veriyor.


        Bunların tüm Eğitimleri Fenerbahçe futbol okullarının verdikleri programları, Tecrübeli teknik direktör, Turgay Karatekin, Bengin Çakay, Can Polat ve Meriç harman ve tarafından oyuncularımıza uygulanmaktadır. 2 Halı sahada çalışmalarını sürdüren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, yakın zamanda yetenekli gençleri görücüye çıkaracak.
Van Fenerbahçe Futbol Okulu, kendini yetenekli bulan ve ya bulmayan herkesin mutlaka Van Fenerbahçe Futbol Okuluyla tanışmalarını istiyor.