Van'daki polisler ve gazeteciler arasında dostluk futbol maçı

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle kentteki polis memurları ve basın mensupları dostluk futbol maçında karşılaştı.

SPOR 9.04.2021 19:53:17 0
Van'daki polisler ve gazeteciler arasında dostluk futbol maçı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanan dostluk maçı renkli geçti.
 Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü Haftası Van'da çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
Etkinlikler kapsamında Van’da bulunan polis memurları ve Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’ne üye basın mensupları, dostluk maçında bir araya geldi.
 Müsabaka öncesi Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ve yönetim kurulu üyesi Şükrü Akyüz, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat ile Emniyet Müdür Vekili Ali Akkaş'a çiçek takdiminde bulundu. Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından Basınspor Haşim Talay sorumluluğunda sahaya; İbrahim Özkol, Erol Çakıl, Uğur Tunçdemir, Ferdi Can, Cemal Aşan, Hacı Yılmaz, İshak Kara, Fatih Sevinç, Kenan Gül, Rıdvan Can ve Bişar Ulutaş ilk onbiri ile çıktı.
 Orta Hakem Emrah Özenç'in yönetti maça iyi başlayan Emniyetspor, ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda biraz daha toparlanan Basın spor, Ferdi Can, Uğur Tunçdemir, Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can'ın attığı gollerle farkı azalttı. Tekrar toparlanan Emniyetspor bir kez daha farkı açtı. Fair- play çerçevesinde oynan maçı Emniyetspor 6-4 kazandı.
 Maçın ardından Emniyetspor takımına kupayı Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat ve Van Emniyet Müdür Vekili Ali Akkaş takdim etti.
 Söz konusu maçın dostluk havasında geçtiğini belirten Vali Yardımcısı Canpolat, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini belirtti. Vali Yardımcısı Canpolat, kentin birleştiricileri olarak, bu tür müsabakalarda bir araya gelerek, dostlukların pekiştirilmesi gerektiğini ifade etti.
 Müsabaka sonrası sporculara tatlı ikramında bulunuldu.
 Maçı Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve polis memurları da izledi.
 Van Bölge Gazetesi