Van'da yüzme bilmeyen kalmayacak…

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında Van'da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Etkinlikleri Şube Müdürü Hayat

SPOR 18.03.2021 10:31:24 0
Van'da yüzme bilmeyen kalmayacak…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Etkinlikleri Şube Müdürü Hayati Kısacık, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile birlikte Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı, Antrenör ve proje koordinatörleriyle bir araya gelerek, projelerle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yüzme havuzunda pandemi kurallarına uygun şekilde ve gerekli hijyen şartları sağlanarak, yüzme bilmeyen, öğrenmek isteyen herkese yönelik faaliyetler gerçekleştiriliyor.

Van'da spor alanında, gençlere önemli imkânlar sunan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü alanında uzman antrenörlerin yönetiminde sistematik bir şekilde ilerleyen çalışmalarla yüzme öğrenen kişi sayısında da yılsonuna kadar önemli rakamlara ulaşılmayı hedefliyor. Sporun tabana yayılması ve yaygınlaştırılması noktasında gerçekleştirilen faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirten Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun liderliğinde sürdürülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi ile Van'da gençlere yüzme öğrettiklerini ifade etti. Van'daki sporculara en iyi imkânları sunma gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Müdür İnanç, 2021 yılı sonuna kadar yüzme öğrenen kişi sayısında önemli bir sayıya ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.