Van'da U18 maçları devam ediyor

Van'da hafta sonu oynanan U18 maçları kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Hafta sonu Erciş stadında oynanan karşılaşmada Van Gençlik Müdürlüğü Spor, deplasmanda karşılaştığı Erciş 1 Nisan Spor'u 4-1 yenmeyi başardı.

SPOR 12.04.2022 09:23:38 0
Van'da U18 maçları devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

U18 Ligi'nde mücadele eden ve grupta ikinci sırada yer alan Van Gençlik Müdürlüğü Spor, deplasmanda Erciş 1 Nisan Spor'u 4-1 mağlup ederek, hanesine 3 puan daha yazdırdı.

Karşılaşma sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Van Gençlik Müdürlüğü Spor Antrenörü Hakan Manay "Sonuç odaklı değil de, gelişim odaklı katıldığımız U18 Ligi'nde sekiz maçta yedi galibiyetle grupta ikinci sıradayız. Sporcularımızın çoğu U16 Ligi'nde oynayan oyunculardır. Amacımız sadece çocukların olabildiğince en iyi yerlere gelmesidir. Sporcularımızı şu anda Süper Lig ve Birinci Lig kulüpleri başta olmak üzere birçok kulüp izliyor ve bizden sporcuların 2 ayda bir gelişim raporlarını istiyorlar. Bugünkü maçta istediğimiz oyunu tam olarak sahaya yansıtamadık.  Birçok taktik varyasyonlarını yapamadık. Bugün çocuklar topu değil de kendilerini çok yordular ama genel olarak iki takımda iyi mücadele etti" dedi.

Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmada Engin Güneş düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Aşkın Kurt ve Hivi Öztunç üstlendi.