Van'da futbol okulları arası turnuva…

İpekyolu Semt Sahası'nda futbol okulları arasında turnuva düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya katılım sağlayan takımlar, ortaya koydukları performanslarla göz kamaştırdı.

SPOR 18.08.2021 11:17:45 0
Van'da futbol okulları arası turnuva…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'daki futbol okulları İpekyolu Semt Sahası'nda kendi aralarında futbol turnuvası düzenledi. Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Galatasaray futbol okulları arasında düzenlenen futbol turnuvası renkleri görüntülere sahne oldu.

Oynanan karşılaşmalarda çocukların mücadeleleri ve heyecanları gözlerden kaçmazken, ortaya koydukları mücadele ise izleyenlerden beğeni topladı.

ÇAKAY: YETENEKLİ ÇOCUKLARI KEŞFEDECEĞİZ

Düzenlenen turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Van Fenerbahçe Futbol Okulu teknik sorumlusu Bengin Çakay "Hafta sonu Van Fenerbahçe Futbol Okulu,  Van Galatasaray Futbol Okulu, Van Beşiktaş Futbol Okulu ve Van Başakşehir Futbol okulları olarak 2 gün süren çok güzel bir turnuva düzenledik. Amacımız, bu 4 takımızdaki elit oyunculardan bir elit oyuncu grubu oluşturmaktı. İnşallah herhangi bir sıkıntı olmasa, bu turnuvaları devam ettirmek istiyoruz. Bu vesileyle yetenekli çocukları keşfedeceğiz. Galatasaray Futbol Okulu Yetkilisi Turabi İnak'a, Beşiktaş Futbol Okulu Yetkilisi Sinan Tosun, Başakşehir, Futbol Okulu yetkilisi Fatih Karael'e katılımlarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu arada İpekyolu Semt Sahası'nı çocuklara açan, kullanmamıza müsaade eden ve destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

TOSUN: ÇOCUKLAR KENDİLERİNİ GÖRME İMKANI BULDU

Van Beşiktaş Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Sinan Tosun ise, çocukların bu tür turnuvalar sayesinde futbol keyfini yaşama ve kendilerini görme imkanı bulduğunu belirterek, turnuvaların devam edeceğini vurguladı.

İNAK: HEDEFİMİZ TURNUVAYI BÜYÜTMEK

Van Galatasaray Futbol Okulu teknik Sorumlusu Turabi İnak ise, 2 günlük turnuva çok renkli geçtiğini belirterek, çocukların ortaya koyduğu azmin herkes tarafından takdir topladığını ifade etti. İnak, hedeflerinin turnuvayı büyüterek devam ettirmek olduğunu söyledi.

POLAT: ÇOCUKLARIN KAYNAŞMASI BİZLERİ MUTLU ETTİ

Van Fenerbahçe Futbol Okulu Teknik Hocası Can Polat ise, "4 futbol okulunun öğrencilerinin bir arada olması, kaynaşması bizleri mutlu etti. Çocuklarımızın bu heyecanı bize bu tür turnuvaların gerekliliğini gösterdi" dedi.

KARAEL: TURNUVALARLA BİRÇOK ÇOCUĞUNUZU FUTBOLA KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ

Van Başakşehir Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Fatih Karael ise, "Kentimizde gizli kalmış cevherleri bu tür turnuvalar sayesinde bulabiliriz. Bu turnuvalar sayesinde elit bir kadro oluşturursak burada birçok çocuğunuzu futbola kazandırmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz