Van'da amatör maçlar için kura çekimi…

Van'da, pandemi nedeniyle uzun bir süre oynanmayan amatör maçlar için geri sayım başladı. Van 1. Amatör küme karşılaşmaları 6 Kasım'da oynanacak. Söz konusu maçlar için kura çekimi yapıldı.

SPOR 4.10.2021 10:23:35 0
Van'da amatör maçlar için kura çekimi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

İki grupta toplam 24 takım bu sezon 1. Amatör kümede mücadele edecek.

Karşılaşmalar ise 6 Kasım itibariyle oynanacak.

1. Amatör kümede mücadele edecek olan amatör takımlar şimdiden çalışmalara başlamış durumda. Geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon takım sayısındaki artış ise dikkatlerden kaçmadı.

ASKF binasında yapılan kura çekimine TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Askf Başkanı Ramazan Kıvanç, İl Futbol Temsilcisi Taner Coşkun,  Eski Vanspor Kulüp Başkanı Birol Duman, Bölgesel hakem kurulu üyesi Zafer Korkmaz,  TFFHGD Başkanı Halil kurt, İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Akyürek, kulüp başkanları, yöneticiler, antrenörler ve spor kamuoyu da toplantıya katılım sağladı.

Yoğun ilginin olduğu kura çekimi öncesinde Taner Coşkun ise Futbol İl Temsilciliği'ne seçildi.

Kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulunan ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, "Uzun zamandır pandemiden dolayı ara verilen amatör Liglerin tekrar başlayacak olmasından dolayı mutluyuz. Bu sezon geniş katılımlı bir lig oynayacağız diyen Kıvanç tüm Kulüplerimizin ligin sonuna kadar bu mücadelenin içerisinde olmalarını bekliyoruz. Geçmiş yıllara nazaran daha çok takımla daha güzel tesislerde daha güzel sahalarda maçlarımızı oynayacağız. Bundan dolayı hem bizler hem de takımlarımız ayrıca mutluluk duydu. İnanıyorum ki taraftarların ve futbol sevenlerinde maçlara gelmesiyle maçlar heyecanlı geçecektir. Tüm kulüplerimize fair play anlayışı içerisinde başarılar diliyorum" dedi.

Van 1. Amatör küme maçları 24 Takımın katılımıyla 2 grupta oynanacak.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun