Van'da amatör maçlar devam ediyor

Van'da hafta sonu oynanan 1. Amatör maçları kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Önceki gün oynanan karşılaşmada DSİ Spor rakibi Türk Telekom Spor'u 4-2 yenerken, Altay Spor ise rakibi Hürriyet Eğitim Kurumları Spor'u 6-2 mağl

SPOR 29.03.2022 10:08:24 0
Van'da amatör maçlar devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Maç sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Altay Spor Antrenörü Erhan Sağdinç, "Bugün kazandığınız için mutluyum ve oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Biz üç yıllık bir kulüp olarak spor camiamız için elimizden geleni yapıyoruz. Alt Ligler de U 14- U 16-U 18 ve amatör takım olarak 4 kulvarda mücadele veriyoruz.  Yaklaşık yüz yirmi sporcumuz var. Bu yıl Van dışında üç farklı profesyonel takıma beş sporcu verdik. Bu kulüpler Bandırma, Buca ve Hatay takımlarıdır. Van'daki altyapı ve diğer takımlara on altı sporcu verdik. Bu noktada çalışmalarımız devam etmektedir. Takımlarımızı arkadaşlarımız; Halit Gülsevinç, Sergen Sukutlar ve benimle birlikte toplam üç hocayla çalıştırıyoruz. Bugünkü karşılaşmadan ise oyuncularım kendilerine verdiğimiz görevi harfiyen yerine getirmek için ter döktü ve maçı farklı kazandı. Amacımız kalan maçlarımızı da centilmence sürdürerek sezonu tamamlamaktır. Bu vesileyle bugünkü rakibimiz olan Hürriyet Eğitim Kurumları Spor oyuncularını ve teknik heyetini tebrik ederim. Gerçekten zevkli bir mücadele ortaya koydular. Her zaman dediğimiz gibi spor dostluk ve kardeşliktir. Tek gayemiz kazanmak değil mühim olan spor camiamıza yararlı ve ahlaklı gençleri kazandırmaktır" dedi.

Karşılaşmayı orta hakem olarak Engin Güneş yönetirken, yardımcılıklarını Rümeysa Gök ve Heybet Tekçe yaptı. Maçın gözlemciliğini ise Ercan Ulutaş yaptı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun