Van Büyükşehir Belediyesi Vanspor’dan otobüs ve personelini çekti

Geçtiğimiz yıl Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lige yükselen Vanspor, başarılı bir sezon geçirmek ve liderlik iddiasında bulunmak için tüm hazırlıklarını sürdürürken, Van Büyükşehir Belediyesi tahsis ettiği otobüs ve personelini ge

SPOR 30.07.2019 15:44:27 0
Van Büyükşehir Belediyesi Vanspor’dan otobüs ve personelini çekti
Tarih: 01.01.0001 00:00

2018 - 2019 sezonunda başarılı bir grafik izleyen ve 2. Lige yükselen Vanspor, 2019 - 2020 sezorunda da başarılı bir grafik çizerek  liderlik iddiasında bulunmaya hazırlanıyor. Van Büyükşehir Belediyesi, yeni sezona güçlü bir ekip ve kadro ile girmek için hazırlıklarını sürdürentahsis Vanspor'a tahsis ettiği otobüs ve personelini geri çekti. 

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VANSPOR'U YALNIZ BIRAKTI
Geçtiğimiz günlerde genel kurul toplantısını yapan Vanspor, isim sponsoru konusunda yaptığı girişimler sonuç vermeyince, genel kurulda Vanspor Futbol Kulübü olarak isim değişikliğine gitmişti. 

2019 – 2020 sezonu fikstür çekimi heyecanının yaşandığı bugün, yıllardır tahsis edilmiş olan otobüs ile personeli geri çeken Van Büyükşehir Belediyesi yönetimi, 2. Lig yolculuğunda Vanspor’u yalnız bıraktı.

GEÇMİŞTE VANSPOR’UN ŞAMPİYON OLMASI İSTENMEMİŞ
Geçmiş yıllarda yönetimi Van Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen ve Van Büyükşehir Belediyespor olarak isimlendirilen Vanspor’un bugüne kadar başarıyı neden yakalayamadığı tahsis edilen otobüs ve personelin geri çekilmesi ile ortaya çıktı. 

Van’ın başarılı bir takımının olması yerine, yönetimi farklı kesimler tarafından belirlenen, adeta arpalık olarak kullanılmaya çalışılan Vanspor, Servet Yenitürk başkanlığındaki yönetimi ve takımı başarıyı yakalayıp 2. Lige çıktı. Yakalanan bu başarıyı 2. ligde de sürdürmek için büyük bir çaba gösteren Vanspor'a destek vermek yerine, tahsis ettiği otobüsü ve otobüs personelini çeken Van Büyükşehir Belediyesi yönetimi, spora ve Van'ın tanıtımına karşı yaklaşımını ortaya koymuş oldu.