Türkmenoğlu'ndan Engelliler Basket Takımına Destek!

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü evinde konuk ettiği Şanlıurfa Siverek Bedensel Engelliler Spor Kulübünü 85-35 yenerek bu sezon oynadığı 3 maçını da kazanarak liderliğini sürdürdü.

SPOR 23.01.2022 13:12:07 0
Türkmenoğlu'ndan Engelliler Basket Takımına Destek!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 3. Lig C gurubu müsabakasında Van temsilcisi Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü evinde konuk ettiği Şanlıurfa Siverek Bedensel Engelliler Spor Kulübünü 85-35 yenerek bu sezon oynadığı 3 maçında kazanarak liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmayı tribünden takip edenler arasında AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve AK Parti Van İl yönetimi de vardı. Maçın bitiminden sonra her iki takım yönetici ve sporcuları ile kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu; "Dışarıda bu mücadelenizi biliyorduk, fakat gelip bu mücadeleyi görmek ayrı bir heyecan ve gurur duyulacak bir mücadeleniz var. Buradaki mücadeleden sonra bu hayata bakış açınız taktir edilecek bir durum" diyerek maçın ardından sporculara tatlı ikramında bulunarak salonda ayrıldı.

"Bizde bu memleketin sporcuları ve bireyleriyiz"

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, bu güzel mücadeleyi ortaya koyan sporcuları tebrik ederek; "Sporcuları ve teknik heyeti canı gönülden kutluyorum. İnşallah bu takıma birileri sahip çıkar, çok zorlu şartlarla ve imkansızlıklara mücadele ediyoruz. Biran önce bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Bu çocuklar; spor yapıyor, örnek oluyorlar. Bizim bu mücadelemizin artık görülmesi gerekiyor. Emeklerimizin ve mücadelemizin boşuna gitmemesi için bizleri görün. Bizde bu memleketin sporcuları ve bireyleriyiz. Kimse kendini bir kenara bırakmasın, birçok ilde belediyeler takımlara sahip çıkıyor. Sayın Van Valimiz başka olmak üzere diğer belediyelerden bizlere destek olmalarını istiyoruz. Destek varsa engel yok." ifadelerini kullandı.