Teknik Direktör Turgay Karatekin; 'Hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız'

Ligin ilk devresini 32 puanla 8. sırada tamamlayan Silahtaroğlu Van Spor FK, ikinci devre hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor. 30 Aralık 2021 tarihinden itibaren Antalya'da kampa giren Van Spor FK, günde çift idmanla lige hazırla

SPOR 8.01.2022 10:52:42 0
Teknik Direktör Turgay Karatekin; 'Hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız'
Tarih: 01.01.0001 00:00

Teknik Direktör Turgay Karatekin ve teknik heyetin kontrolünde sıkı bir kamp dönemi geçiren Silahtaroğlu Van Spor FK, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Devre arasındaki ilk transferi olarak Sivas Belediye Spor forması giyen Barış Sağır'ı renklerine bağlayan Van Spor FK, ardından 1461 Trabzon FK'de forma giyen Miraç Acer ve ilk devrede Soma Spor formasını terleten Uğur Can ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Turgay Karatekin, eksik kaldıkları noktalara transfer yapma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Karatekin, “Hedefimiz play-off. Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“KAMP ÇALIŞMALARI VERİMLİ OLUYOR”

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdürdüklerini ve ikinci devre hazırlıkları kapsamında günde çift idman gerçekleştirdiklerini belirten Silahtaroğlu Van Spor FK Teknik Direktörü Turgay Karatekin, sıkı bir çalışma programı uyguladıklarını dile getirdi.
14 Ocak 2022 tarihine kadar Antalya'da lig hazırlıklarını sürdüreceklerini belirten Karatekin, buradan da ikinci devrenin ilk maçını oynamak üzere Adıyaman'a hareket edeceklerini söyledi.
Bu süre içerisinde 3 de hazırlık maçı oynayacaklarını ve eksiklerini görerek hamle yapacaklarını anlatan Karatekin, “Verimli bir kamp süreci geçiriyoruz. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Transfer komitemizin görüşmeleri devam ediyor. Eksik bulduğumuz noktalara yeni transferler için çabalar sürüyor. Burada öncelikle fiziksel kapasitemizi yükseltmeye çalışıyoruz. Bu anlamda yüklenmeye başladık. Bunun yanı sıra hazırlık maçları oynuyoruz, bu şekilde kendimizi daha iyi görmüş olacağız. Eksiklerimizi tamamlayarak Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. maçına çıkmış olacağız” dedi.

“ADIYAMAN MAÇI ZOR GEÇECEK”
İkinci devrede daha iyi olacaklarına inandıklarını ve Adıyaman deplasmanındaki maçın da zor geçeceğini söyleyen Karatekin; “Devre arasında bütün takımlar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir çok takım takviye yapıyor. Adıyaman FK de bu takımlardan biri. Kadrolarını güçlendiriyorlar doğal olarak. Bu maçın zor geçeceğini biliyoruz. Ancak hedeflerimiz var ve bu hedefler doğrultusunda sahaya 3 puan için çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Silahtaroğlu Van Spor FK, ikinci devrenin ilk maçında 16 Ocak 2022 tarihinde Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak. Ligin ilk maçında rakibini konuk eden Van Spor FK, sahadan 2 – 1'lik galibiyetle ayrılmıştı.