Teknik Direktör Şimşir’den, maça davet…

Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, yarın oynanacak olan Vanspor ile Kardemir Karabükspor maçına tüm Vanlıları davet ederek, “Taraftarımızla üçüncü hafta maçında buluşuyoruz. Herkesi maça davet ediyorum” dedi.

SPOR 14.09.2019 10:18:29 0
Teknik Direktör Şimşir’den, maça davet…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın evinde Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Saat 15.30’da başlayacak olan maçta, kırmızı siyahlıların tek hedefi galibiyet.
Kırmızı siyahlı ekip Karabük maçı hazırlıklarını Van Atatürk Şehir Stadı’nda sürdürürken, maçın biletleri de Artos İş Merkezi’ndeki Vanspor Store mağazasında satışa sunulmuş durumda.
İlk hafta maçında evinde Bandırmaspor ile 2-2 kalan Vanspor, ikinci hafta maçında ise deplasmanda Niğde Anadolu’yu 1-0 mağlup etmişti.


            Temsilcimiz Vanspor’un ilk maçında goller Batuhan ile Osman’dan gelmişti. Niğde maçında ise Batuhan Er yine fileleri havalandırmıştı.
Vanspor’un rakip filelere attığı 3 golün yanı sıra, kalesinde gördüğü 2 gol ve +1 averajı bulunuyor.
Grupta 4 puanla beşinci sırada bulunan kırmızı-siyahlı temsilcimiz, yarın saat 15.30’da grubun son sırasındaki Kardemir Karabükspor’u konuk edecek.
Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, gazetemize yaptığı açıklamada, herkesi maça davet etti.


          TRİBÜNLERİN YENİLENMESİ SEVİNDİRİCİ
Tribünlerin yenilenmesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Teknik Direktör Şimşir, “Eski kapalı tribünlerin yıktırıldıktan sonra yerine portatif tribünlerin yapılması, yine arka tribünlerin tadilattan geçirilip koltuklar monte edilmesi sevindirici. Açık tribünler de yapılırsa çok iyi olur. Pazar günü evimizde taraftarlarımızla buluşacağız. Taraftarlarımızla birlikte iyi bir atmosfer olacağını düşünüyorum. Herkesi maça davet ediyoruz. Tam destek istiyoruz. Moralimiz iyi. Şimdi 4 puanla beşinci sıradayız. Şu an sıralama çok önemli değil. 10. Haftadan sonra takımların gücü ve performansı konusunda net bir durum ortaya çıkar” dedi.


           GRUPTA TUZLASPOR LİDER
Bu arada geçen haftaya bakıldığında Vanspor’un grubunda zorlu maçlar oynandı. Sezonun ilk maçını kazanan Tuzlaspor ikinci hafta maçında da evinde Bayburt Özel İdare’yi 3-0 gibi net bir skorla yenerek 6 puan ve +5 averajla liderlik koltuğuna oturmuş durumda.
Sezonun birinci maçında üç puan almayı başaran Kırşehir Belediyespor da geçen hafta evinde Kastamonuspor’u 1-0 yenerek 6 puanla ikinci sırada yer aldı.

       
             Önceki haftaki galibiyetine bir galibiyet daha ekleyen diğer takım da Ergene Velimeşe oldu. Ergene Veli Meşe evinde Uşakspor’u 2-1 yenerek 6 puanla üçüncü sırada yer aldı.
Sezonun ilk maçında farklı bir galibiyet elde ederek liderlik koltuğuna oturan Sivas Belediyespor, bu hafta deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı ve 4 puanla dördüncü sıraya geriledi.
Vanspor’un 4 puanla beşinci sırada yer aldığı grupta, deplasmanda Karabükspor’u 1-0 yenen Etimesgut Belediyespor 4 puanla altıncı sırada yer aldı.


          İlk maçını kazanan Ankara Demirspor, bu hafta deplasmanda Kahramanmaraşspor’a 1-0 yenilerek 3 puanla yedinci sırada yer alırken, deplasmanda Ergene Velimeşe’ye yenilen Uşakspor da 3 puanla sekizinci sırada yer alıyor.
3’e puanlı Kahramanmaraş, Bayburt Özel İdare ve Birevim Elazığspor da dokuz, on ve onbirinci sırada yer alıyor.
İlk iki haftada birer puan hanesine yazdıran Bandırmaspor 2 puanla onikinci sırada bulunurken, birer puanı bulunan Bodrumspor, Niğde Anadolu ve Eyüpspor onüç, ondört ve onbeşinci sırada yer alıyor.
Grupta ilk iki haftada puan alamayan Sakaryaspor, Kastamonu ve Karabükspor ise son üç sırayı paylaşıyor.Van Bölge Gazetesi