Teknik Direktör Şimşir, TRT Kurdi'ye konuştu

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, 2.Lig,3.Lig ve BAL maçlarını canlı yayınlayan TRT Kurdi’nin hem bölgede hem Türkiye’de futbolun gelişmesine ciddi katkı sunduğunu söyledi.

SPOR 20.05.2019 18:15:09 0
Teknik Direktör Şimşir, TRT Kurdi'ye konuştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

     3.Lig 2.Grup Play-Off finalinde 24 Mayıs Cuma günü Ankara’da Esenler Erokspor’la karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Hasan Erkin Şimşir, TRT Kurdi’de yayınlanan Dema Futbolê programına önemli açıklamalarda bulundu.
 Sezon içerisinde yaşadıkları zorluklara rağmen pes etmeyerek bu aşamaya geldiklerini belirten Şimşir, “Zor süreçlerden geçerek bu aşamaya geldik. Yaşadığımız krizleri el ele vererek ve kenetlenerek aşmasını bildik. Son 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. Bu da takım ruhunu yakaladığımızı gösteriyor. Şimdi önümüzde final maçı var. Taraftar, takım, yönetim ve bizler kenetlenmiş durumdayız. Tabi ki zor maç olacak, sonuçta final. Ama biz kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.


        Şimşir: Maç yayınları futbola büyük hizmettir!
TRT Kurdi’nin bu sezon bir çok maçlarını canlı yayınladığını belirten Şimşir, bu yayınların takımın başarısında önemli bir etken olduğunu kaydetti.


          Şimşir,”TRT Kurdi’ye bu güzel yayınlar için teşekkür ediyoruz. Bir çok maçımızı canlı yayınladı,taraftarlarımızın ve sporseverlerin bizi izlemesini,tanımasını sağladı. Maç yayınları futbolculardan hakemlere kadar herkes için faydalı oluyor. Biz takım olarak bundan çok memnun kaldık,taraftarlarımız da bir hayli memnun. Emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah bu güzel yayınlar önümüzdeki dönemlerde artarak devam eder. Türk futbolunun ve bölgenin buna ihtiyacı var” şeklinde konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi