Taraftarlar Ankara’ya akın edecek

Cuma günü Ankara Eryaman’da oynanacak olan B.Vanspor ile Esenler Erokspor arasındaki final maçı için, Van’daki birçok taraftarın Başkent’e gideceği öğrenildi. Taraftar grupları ise yapacakları organizasyonlarla B.Vanspor’u yalnız b?

SPOR 20.05.2019 12:54:58 0
Taraftarlar Ankara’ya akın edecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

 B.Vanspor ile Esenler Erokspor arasında Cuma günü saat 16.00’da oynanacak olan, kazanan takımın adını TFF 2. Lig’e yazdıracağı final maçı büyük önem arz ediyor.
Van’daki taraftarlar da söz konusu maç için kendi özel araçları, otobüsler veya kurum kuruluşların sağlayacağı ulaşım imkanları ile Başkent’e gidecek.


             Ankara Eryaman’daki final maçına, Başkent ve çevresindeki illerde bulunan Vanlıların da gideceği öğrenildi. Öte yandan Van dernekleri de üyelerine atacakları mesajlarla veya sosyal medya ağları ile taraftar toplamayı planlıyor.
Başkent’te iki takım arasında oynanacak olan maçta, B.Vanspor’un en büyük avantajı taraftar. Esenler Erokspor’un ise İstanbul’daki taraftarlarını maça davet ettiği, yapacağı organizasyon ile taraftar taşıyacağı belirtiliyor.


           Van’daki taraftarlar söz konusu maçın önemine vurgu yaparak, “Bu sezon büyük zorluklarla finale kadar geldik. Önce ilk beşte kaldık, ardından play-off maçında Karşıyaka’yı eledik. Şimdi tek bir maçımız kaldı. TFF 2. Lig’e çıkmak için mutlaka, ama mutlaka destek lazım. Eğer bizler taraftarlar olarak Ankara’da takımın yanında olursak, bu maçı kazanma ihtimalimiz artar. Takımdaki futbolcular Başkent’te yalnız bırakılmamalı. ‘Vanspor’ sloganları her yanı inletmeli. İnşallah bu önemli karşılaşmayı galibiyetle tamamlayıp bir üst lige çıkarız” ifadelerini kullandılar.
Öte yandan Van’daki spor kamuoyu da özellikle sosyal medyadan taraftarları Ankara’ya davet ediyor.Van Bölge Gazetesi