Stattaki çalışmalar sürüyor

Vanspor’un maçlarını oynayacağı Van Atatürk Şehir Stadı’nın yeni yapılan portatif tribünlerine kırmızı-beyaz koltuklar monte edilirken, arka tribünlerdeki çalışmalar da sürüyor. Karşı tribünlerin ise yakın süreçte tamamen yı

SPOR 26.08.2019 19:36:07 0
Stattaki çalışmalar sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

     Geçtiğimiz yıl yıktırılan kapalı tribünlerin yerine yapılan portatif tribünler tamamlandı. Hakem odası, soyunma odası, banyo, wc, mescit gibi bölümlerin olduğu, protokol ve basın tribünlerinin yer aldığı yeni portatif tribünlere kırmızı-beyaz koltuklar monte edildi.
Koltukların monte edilmesi sonucu tribünlerde çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Çalışmaları sürekli inceleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, arka tribünlerde de benzer çalışmalar sürdürüldüğünü dile getirdi.


         Öte yandan taraftarlar da bir an önce Van’daki üçüncü maçta (seyircili) tribünlerdeki yerlerini almak için sabırsızlanıyor.
Sezonun başlayacağı 1 Eylül Pazar günü ilk maçta Van’da oynanacak olan Bandırmaspor maçının seyircisiz olması taraftarları üzmüş durumda.


          Geçtiğimiz sezon Van’da oynanan play-off yarı final maçında Karşıyaka ve Vanspor taraftarları arasında yaşanan gerginlikler sonucu Vanspor ceza almış ve ilk maçının seyirciden yoksun oynanmasına karar verilmişti. O yüzden Van’da oynanacak olan Bandırmaspor Baltok maçına taraftar alınmayacak.


         Bir sonraki hafta Vanspor deplasmanda Niğde Anadolu ile karşılaşacak. Sezonun üçüncü maçında ise Van’da konuk takım bir dönemlerin Süper Lig takımı Kardemir Karabükspor olacak.


         Taraftarlar Vanspor’un ilk maçlarını kazanması gerektiğini belirterek, iyi başlangıçlar için puan veya puanlar almanın şart olduğunu ifade ediyor.