Spor kent olma yolundaki Van'a yeni yatırımlar

Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Başkale Kaymakamı Asım Solak ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç yeni yatırımlar için Ankara’da Bakanlar ve Milletvekilleri ile görüşmeler yapmaya başladı.

SPOR 10.03.2021 23:55:01 0
Spor kent olma yolundaki Van'a yeni yatırımlar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun geçtiğimiz günlerde iki kez üst üste Van’ı ziyaret ederek oldukça büyük yatırım paketi ile Van’ın adeta bir spor kenti olması yolunda ilk adımlar atılmıştı.

BAŞKALE İÇİN FUTBOL SAHASI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bakan Mehmet Kasapoğlu’nun talimatları ile Vali Bilmez öncülüğündeki Van heyeti Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile görüşerek Başkale’de yapılacak olan futbol sahasının protokolünü imzaladı.

Toplantı ile ilgili Gençlik Spor Van İl Müdürü Nevzat İnanç tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, "Vanımıza yatırım müjdel durmadı ve yine Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatları ile bugün de Ankara’da Sayın Valimiz Mehmet Em Bilmez ve Başkale Kaymakamımız Asım Solak ile Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik arasında Başkale ilçemize yeni bir nizami futbol sahası, soyunma odaları ve tribün yapımı, İŞGEM Futbol sahasının tribünleri ile beraber yeniden yapımı 100 adet pota yapımı için protokoller imzalandı.” İfadeleri kullanıldı.

ÇATAK RAFTİNG PARKURU PROTOKOLÜ İMZALANDI

Öte yandan Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik arasında Çatak İlçesine yapılacak olan Rafting parkuru yapımı için de protokol imzalandı.