Son maçta gözler Batuhan’da olacak

B.Vanspor’a transfer olduğu günden itibaren birçok maçta attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken gol kralı Batuhan Er, Esenler Erokspor maçında gollerini sürdürmek istiyor. Taraftarın ise gol yollarında en çok güvendiği isim Batuhan.

SPOR 20.05.2019 18:10:47 0
Son maçta gözler Batuhan’da olacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Play-off yarı final rövanş maçında takımının ilk golünü atan Batuhan Er, final maçında Esenler Erokspor’a da gol atarak, kırmızı siyahlı ekibin TFF 2. Lig’e çıkması için ter dökecek.


          B.Vanspor’a ikinci devrede transfer olan ve 3. Ligde sezonun oyuncusu seçilen Batuhan Er, kendisine atılan güzel ortaların hemen hemen hiç birini affetmedi. Karşıyaka maçında bir gol atan, bir topu da direkten dönen Batuhan, topun kendisine gelmesi ile taraftarı en fazla heyecanlandıran isim olarak dikkatleri üzerine çekiyor.


            Batuhan attığı gollerle B.Vanspor’un grubunda en fazla gol atan futbolcu unvanına sahip olarak gol krallığına               kavuşmuştu.
Son haftalarda birçok kez haftanın ilk onbirinde olmayı başaran Batuhan Er, en son yılın altın karmasında da yerini almıştı.
B.Vanspor ile Esenler Erokspor maçı Cuma günü saat 16.00’da Ankara Eryaman Stadı’nda oynanacak. Van’dan birçok taraftarın maça gideceği öğrenilirken, yine Ankara ve çevresinden Vanlıların da kırmızı-siyahlı ekibi desteklemek için tribünlerdeki yerini alacağı ifade ediliyor.


        Bu arada Kırşehir Belediyespor ve Yozgatspor gibi takımların da Anadolu takımı olması hasebiyle B.Vanspor’u destekleyeceği konuşuluyor.Van Bölge Gazetesi