Son 9 haftaya girildi

Temsilcimiz Van Spor FK'nin de mücade ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zorlu lig maratonunda son 9 haftaya girildi. 34 haftalık periyodun ardından play-off maçları oynanacak. Şampiyonluk şansı devam etmesine rağmen zor gözüken Va

SPOR 26.02.2020 10:31:15 0
Son 9 haftaya girildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kötü gitişatına, geçtiğimiz haftasonu kendi sahasında konuk ettiği Ankara Demirspor'u iyi bir futbolla mağlup ederek son veren Van Spor FK'de yeni hedef, galibiyet serisi yakalaşarak çıkışa geçmek.

Birbirinden güçlü ve iddialı takımların yer aldığı ve bir çok takımın birden play-off potasının içinde olduğu Kırmızı Grup'ta, haftalar ilerledikçe kaybeden takımın telafi şansı da aynı oranda azalıyor.

1 maç eksiğiyle 39 puanla play-off potasının dışında olan Van Spor FK, potanın içine girmek ve yerini sağlamlaştırmak için galibiyetler almak zorunda.

25 hafkalık periyot sonunda 1 maçı eksik olan Van Spor FK, 12 kez sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. 3 kez rakipleri ile berabere kalan Van Spor FK, 9 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Bu maçlarda 41 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Van Spor FK, kalesinde de 27 gol gördü.

26. HAFTADA RAKİP SİVAS BELEDİYE SPOR

Van Spor FK, 1 Mart Pazar günü saat 14.00'te Sivas Belediye Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Van Spor FK, zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyor. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Sivas Belediye Spor da, yakaladığı çıkışa Van Spor FK maçı ile devam etmek amacında. Zor geçmesi beklenen mücadele, play-off yolunda oldukça önem arzediyor.

26. haftada oynanacak olan diğer karşılaşmalar ise şu şekilde;

Bodrum Belediyesi Bodrumspor – Tuzlaspor A.Ş.

Ankara Demirspor – Eyüpspor

Piserro Kahramanmaraşspor – Elazığspor (Elazığspor ligden çekildiği için, hükmen Kahramanmaraşspor galip sayılacak)

Uşak Spor A.Ş. - GMG Kastamonuspor

Kardemir Karabükspor – Kırşehir Belediye Spor

Niğde Anadolu FK – Bandırmaspor

Ergene Velimeşe Spor – Bayburt Özel İdare Spor

Etimesgut Belediyespor – Sakaryaspor A.Ş.

Haber:Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: