Şehir stadı tümüyle yenileniyor

Uzun süredir ilgi bekleyen ve kapalı tribünleri yıktırıldıktan sonra portatif tribünlerin yapılması beklenen Van Atatürk Şehir Stadı tamamıyla yenileniyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve B.Vanspor Yöneticileri s

SPOR 24.12.2018 09:18:06 0
Şehir stadı tümüyle yenileniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Van Atatürk Şehir Stadı'nı ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve B.Vanspor Yöneticileri, yeni yapılacak olan tribünlerin numaralandırılacağını belirttiler. Yapılan incelemelerle birlikte, yıkılan tribünler yerinde yapılacak, kara kobraların kullandığı portatif tribünler yeniden yapılandırıp yana doğru uzatılacak, kale arkası tribünler yeniden dizayn edilecek ve statta var olan eksikliklerin tamamı giderilecek.  

 
           Bu çerçevede Van Atatürk Şehir Stadı'nda neler yapılabileceği ile ilgili gerekli incelemeler yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve B.Vanspor yönetimi statta bir araya geldi. İnanç, B.Vanspor Basın ve Halka İlişkiler Sorumlusu Prof.Dr. Ekrem Yalçın, B.Vanspor Kurumsal İletişim Sorumlusu Ömer İnanç, B.Vanspor Genel Sekreteri Fatih Akdeniz ve B.Vanspor yönetim kurulu üyeleri statta  yaptıkları incelemeler sonucunda yapılması gerekenleri masaya yatırdılar.


          Yıkılan tribünler yerinde yapılacak, kara kobraların kullandığı portatif tribünler yeniden yapılandırıp yana doğru uzatılacak, kale arkası tribünler yeniden dizayn edilecek ve statta var olan eksikliklerin tamamı giderilecek.
Söz konusu çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Mevcut stadın daha kullanışlı hale gelmesi ve taraftarlara daha iyi hizmet edebilmesi için çalışmaları başlatıyoruz. İnşallah güzel şeyler olacak" dedi.


          B.Vanspor Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Prof. Dr. Ekrem Yalçın ise "Mevcut statla ilgili olarak gerekli görüşmeleri yaptık. Burada stattaki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri gördük. En kısa zamanda mevcut stat çok kullanışlı ve güzel bir konuma gelecektir" ifadelerini kullandı.


           Van Atatürk Şehir Stadı'nda yenileme çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanması ve kısa sürede tamamlanması bekleniliyor.


          Van Atatürk Şehir Stadı'nda yapılacak yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra da stadın devrinin ya Van Büyükşehir Belediyesi'ne ya da B.Vanspor'a gerçekleşeceği gelen haberler arasında. Van Atatürk Şehir Stadı yeni stat yapılana kadar profesyonel futbol müsabakalarına ev sahipliği yapacak.