Rakipler kazandı, Vanspor geriledi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta dokuzuncu hafta mücadeleleri geride kalırken, Vanspor’un rakiplerinin kazandığı, kırmızı siyahlı takımın ise aldığı beraberlik sonucu beşinci sıraya kadar gerilediği görüldü.

SPOR 22.10.2019 10:38:54 0
Rakipler kazandı, Vanspor geriledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sezonun ilk haftalarında aldığı başarılı sonuçlarla grupta liderlik koltuğuna oturan Vanspor, son üç haftada aldığı mağlubiyet ve beraberlik sonucu beşinci sıraya geriledi.

karşıyaka escort


           Bu sezon ilk hafta maçında evinde Bandırmaspor ile 2-2 berabere kalan, ardından ikinci haftada deplasmanda Niğde Anadolu’yu 1-0 yenen kırmızı siyahlı ekip, üçüncü haftada Karabükspor’u 3-0 mağlup etmiş, dördüncü haftada ise Bodrumspor’u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturmuştu. Beşinci haftada evinde Kahramanmaraşspor’u 1-0 ile geçen Vanspor, altıncı haftada deplasmanda Ergene Velimeşespor’u 3-1 yenerek liderliğini devam ettirmişti. Ardından evinde Uşakspor’a 2-1 mağlup olan Vanspor, deplasmanda  Ankara Demirspor’a 2-0 kaybetmişti. Dokuzuncu hafta mücadelesinde evinde Sivas Belediye ile 0-0 berabere kalarak çok önemli iki puan kaybeden kırmızı siyahlı ekip, rakiplerin kazanması sonucu beşinci sıraya kadar geriledi.


          

          Öte yandan grupta oynanan diğer maçlarda evinde Bodrumspor’u 3-2 ile geçen Tuzlaspor, 22 puanla liderliğini devam ettirdi.
 Evinde Niğde Anadolu’yu 4-1 yenen Bandırmaspor, 19 puan +10 averajla ikinci sıraya yükselirken, Ankara Demirspor ise deplasmanda Eyüpspor’u 2-0 ile geçerek 19 puan+7 averajla üçüncü sırada yer aldı.


         Son haftaların çıkış yapan takımlarından Kastamonuspor evinde Uşakspor’u 4-1 mağlup ederek 18 puanla dördüncü sıraya yerleşirken, Vanspor ise 17 puan +8 averajla beşinci sıraya geriledi.


        Karabükspor’u 3-0 ile geçen Kırşehir Belediyespor puanını 17 yaparak +7 averajla grupta altıncı sırada yer alırken, Van’daki beraberlik sonucu Sivas Belediyespor puanını 14 yaptı ve grupta yedinci sırada yer aldı.


         Birevim Elazığspor’u deplasmanda 2-1 yenen Kahramanmaraşspor 14 puan +1 averajla sekizinci sırada, Ergene Velimeşe’yi 2-1 yenen Bayburt Özel İdare de aynı puanla dokuzuncu sırada yer aldı.


        Grupta Etimesgut Belediyespor ile Uşakspor ise 10’a puanla takiplerini sürdürüyor.
Grubun son üç sırasında ise 5 puanlı Sakaryaspor, 1 puanlı Niğde Anadolu ve puanı bulunmayan Karabükspor yer alıyor.
Vanspor, Cumartesi günü saat 13.30’da deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak.