Portatif tribünlere başlandı

Van Atatürk Şehir Stadında yıktırılan kapalı tribünlerin yerine portatif tribünlerin montajına başlandı. Portatif tribünlerin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

SPOR 25.12.2018 09:54:16 0
Portatif tribünlere başlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Van Atatürk Şehir Stadında yaklaşık 7 ay önce yıktırılan kapalı tribünlerin yerine portatif tribün montajına başlandı. Depremde ağır hasar görmesi nedeniyle yaklaşık olarak 7 yıldır taraftar alınmayan ve kullanılmayan kapalı tribünlerin yerine yapılacak olan portatif tribünler çok detaylı bir şekilde yapılıyor.
 Portatif tribünler taraftara hizmet ederken, alt kısmında ise soyunma odaları, toplantı salonu, hakem soyunma odaları, duş ve benzeri bölümlerden oluşacak.


            Önceki gün itibariyle montajına başlanılan portatif tribünlerin kısa zamanda tamamlanması beklenilirken, bir yandan da stat da diğer bölümlerde de çalışmaların hızlanması bekleniliyor.
Karşı portatif tribünlerin tamamı yeniden dizayn edilecek ve yan tarafa doğru uzatılacak, burada oturakların tamamı numaralandırılacak, tel örgüler sökülüp daha farklı tel örgüler takılacak. Bu çalışmaların ligin 2. Devresi maçlarına yetiştirilmesi bekleniliyor.
TFF 3.ligde 2. Devre karşılaşmaları 20 Ocak’da başlayacak. B.Vanspor ilk maçını deplasmanda Karşıyaka ile oynayacak.Van Bölge Gazetesi